viernes, 10 de noviembre de 2006

Dia de preguntes?


Fa dies que em roda pel cap i avui m'he decidit.


Companys de feina, familiar, amics, enemics, repelents, en fi , la gent de a pie, que són com tu (ai perdó Carod), em pregunten que per què el blog?, que si h estic molta estona? què en trec?, preguntes varies. Però molts cops, acaben la pregunta amb una coletilla que no sé contestar; " el demés també".Evidentment no ho sé, i per això avui xafardejo els vostres hàbits.

1.-esteu molta estona escrivint el blog?

2.- quantes hores passeu al dia blogant por ahí, més o menys?

3.- quantes pagines acostumeu a visitar?

4.-i per què ho feu, que en treieu?

jo per ordre seria, al voltant de 45 minuts ; entre setmana unes dues o tres hores al dia i al finde una com a molt; unes 30 al dia; (molta estona és al currili) conèixer gent i manies d'elles. Molta gent escriu de la muerte, porqué yo lo valgo i sobretot m'ha servit per dues coses, anar recuperant la ortografia i aprendre bastantes coses. A més d'aconseguir arrencar-me el riure en moltes ocasions.

Això seria com una espècie de meme autoproposable, sense forçar, oi?

Bon cap de setmana i Valverde espavila al ganduls. Cuidadin amb al Saragossa.

miércoles, 8 de noviembre de 2006

"30 minutos con Carol"


Sempre he cregut que no feia falta. Que eren tòpics matxistes. Que proporcionalment al temps emprat era molt car, però hi he caigut i dimarts passat va ser el primer cop.

Jo allà, 21:00 hores , amb menys roba de la que voldria, entrant en aquella sala poc il.luminada, miralls per tot arreu, ..i al final de la sala, allà està, la Carol, una joveneta de 25 anys de 1,75 i 65 kg, mesures adients al lloc on està, evidentment amb molt poca roba, em veu, somriu i em fa mirada complice, no ens coneixem, no ens hem vist mai, però ho passarem bé o si més no ho intentarem, no em pregunta el nom.

M'estiro, cap per amunt, al lloc on m'indica, la suor ja em cau esquena avall. Ella diu "empezamos flojito y poco a poco subimos, hay tiempo". Començo fluixet, de seguida vec que patiré, massa que patiré, y ara no puc marxar, ja hi sóc, tu t'hi has posat..., va!, fins on sigui, pit i collons. Callo, em concentro, tanco els ulls, no em vull veure al miralls, que no se'm noti que sóc primerenc. Se'm nota, se'm nota, però la Carol no ho diu, em somriu.....

.....el temps va passant, sempre.....

Ja està, ha passat, ho he fet, he aguantat, malament que he aguantat però fins al final, la Carol em mira i somriu, fem respiracions profundes, ens recuperem, para la música , s'encen més llum i tota la classe aplaudim. 30 minuts d'abdominals al gimnàs són molts, m'ha agradat, tornaré, però ja sabré a on.

Que dur és estar en forma, espero que valgui la pena , espero perdre la figura de "bombona butanu."

Carol, fins dimarts.

martes, 7 de noviembre de 2006

Meme torracollons

En puji m'ha passat aquest meme i us diré que m'ho he passat bé pensant que puc despertar algun somriure a algú. Si no és el cas, doncs que hi farem. Funciona el copiar y pegar.
01.- Nom/nick: Oriol Borràs/Oriol Borràs.
03.- Data de naixement: 17 de Setembre de 1973
05.- Tatuatges: A la pell cap, a la ment el gol deTamudo a la final de Copa del Rei 2000.
06.- Estàs enamorat, o ho has estat alguna vegada? Si, cada dia.
07.- Has viatjat a un altre país? Molt poc, em fot por volar. França, Italia, Les Españes, Andorra, Austria. Un cop amb el Bacardi vaig fer-ne un de la ostia però no recordo on.
09.- Has patit alguna fractura? Malaje, malaje, Si radi i cubit i "l'empeine" del peu al futbol.
10.- Salsitxes o hamburgueses? Butifarra de perol, no hi ha dubte.
11.- Pepsi o Coca Cola? Coca cola d'ampolla de vidre, fresqueta amb dos gels i llimona.
12.- Cervesa o vi? vi.
13.- El got, meitat ple, o meitat buit? Meitat ple, excepte quan anem de festa, llavors sempre mig buit o buit del tot.
14.- Número de sabates? de peu el 41 de sabates potser en tinc 20.
15.- Número preferit? 7
16.- Supersticions? Si, una, sempre tinc que esmorzar sino m'entre una mala llet que em dura tot el dia.
17.- Estil de música que acostumes a escoltar? Tot
18.- Cançó que escoltes ara (o la darrera que has escoltat)? 8 mile del CD flamenquito del güeno CD-1.
19.- Flor predilecta? bugambilia.
20.- Disney o Warner BROS? disney, el baby einstein és un gran invent. Oscar apuntat-ho.
21.- Restaurant Fast Food preferit? Franckfurt del Cuartel del Bruc o els de la riera de Mataró.
22.- Darrera visita a l’hospital? Al Març crec, per bronquiolitis del pituf. Ah!, i vaig estar apunt al Juny però en Ferran Corominas ho va evitar.
23.- Color preferit? blau i blanc, ;-))
24.- Com et veus d’aquí a deu anys? Molt ric, amb molta potència sexual, tot pagat, sense treballar i amb molta salut. Em preocupa més com em veurà la meva dona a mi.
25.- Qui t´ha passat el meme? Un gran tio, el puji.
26.- Qui, de tots els teus amics viu més lluny? en Josep, la Olga, l'Ada i l'Isaac que viuen a Solsona. I en Mourinho que viu a Chelsea,jajaja.(m'he fet gràcia, que voleu que us digui).
27.- El millor de trobar una il·lusió?Tenir temps per disfrutar.la.
28.- Què canviaríes de la teva vida? Aniria a votar, Carod ves a la merda.
29.- CD preferit? 20 anys de companyia elèctrica Dharma
30.- Millors sentiments? La honestedat i el respecte.
31.- Primer pensament quan et despertes? Seriosament, "els nens", més seriosament "Puta Barça" i encara més seriosament "com m'aixeco jo ara amb el ninu així?".
32.- Les tempestes, t´agraden o t´espanten? Més aviat m'espanten i si darrera de la tempesta hi ha la meva dona més.
33.- Si poguèssis ser una altra persona, qui seríes? claríssimament el maromu de la Charlize Theron.
34.- Una cosa que sempre portes posada? pulseres de pell i a l'esquena la hipoteca.
35.- Que hi ha a les parets de l´habitació on et trobes ara? Estanteries amb molts llibres, puzzle, quadres, mirall, fotos,
36.- Què hi ha sota el teu llit? espero que ningú
37.- Escriu alguna cosa a la persona que t´ha passat el meme: Puji, alguna cosa. M'has iniciat en aquest mon dels blogs i ara no puc deixar.ho. Ajudam. Fa 15 dies vaig omplir el cistell de rovellons, però aquest dissabte res. Quan torni a ploure quedem per anar.hi? La Di bé?
38.- Què és el que mai faries a una persona? Soci del Bar$a.
39.- Esport predilecte? El Futbol.
40.- Tímid, o extrovertit? Tímid.
41.- Què t´agrada que et regalin? Llibres de rutes en BTT i mapes en general. Algun penal.
42.- Què és el que menys t´agrada del teu cos? El cabell, que el tinc , amb perdó, pelo-polla.
43.- T´agrada llegir? Bastant.
44.- Quins idiomes domines? El català i el castellà, potser. Entenc el chapurreao i l'spanglish.
45.- El teu passatemps preferit? tants, la BTT i fotrem amb els culerots.
46.- Platja o muntanya? Piscina? La mar s'hi val? la platja gens, visc a Palamós.
47.- Equip de fútbol? tots els que juguin contra "l'altre equip de la ciutat" i el Palamós (club degà de Catalunya).
48.- A qui assignes aquest meme? Si no l'han fet i no s'emprenyen a la Txell i al Oscar.

"esto a sido todo amigos"...

En veu alta

Aquest dilluns no he volgut escriure sobre el pacte d'entesa 1.0 per tal que totes les idees s'ha m'anessin sedimentant i no treure tota la mala llet que portava ahir, però avui dimarts ja no puc més i us posaré algunes reflexions que em venen al cap, ja no només per tal que les conegueu, sinó també per ordenar-me el cervell.
1.- El meu president, President de la Generalitat de Catalunya, serà un tio que no ha guanyat les eleccions, xarnego, que no sap i dubto que entengui el català, sense estudis ni aptituds. Collons, no tothom pot jugar de davanter centre, molts no serveixen, i és tan o més irresponsable ell de voler-hi jugar sabent que no serveix com l'entrenador de fer-lo jugar allí, així que Carod vés a la merda.
2.- Per què em van vendre la equidistància i la sociovergència si tot estava pactat? Ens han enganyat, tan o més que al "chino cudeiro", per tant com puc tenir confiança amb aquest govern? així que Carod vés a la merda.
3.-Sóc simpatitzant d'ERC i avui m'ha fet vergonya, cosa que sempre m'havia alçat la moral, perico i d'ERC, "con un par". així que Carod vés a la merda.
4.-Fractura social és molt fort, però que la gent està irritablement inestable uns contra els altres és un fet, cosa que amb 33 anys que tinc, no recordo haver-ho vist, així que Carod vés a la merda.
5.-Aquesta legislatura, ERC estarà al govern, però Carod has perdut un 23% dels vots, i amb la jugada d’ara qui collons et votarà a les següents eleccions, així que Carod vés a la merda.
6.-ERC pacta amb PSC i els “chupamelapunta_Els Verds” perquè ells no eren la primera opció de pacte de CIU. Però que collons, tú defensa el país i no les teves rabietes i si prefereixes defendre les teves rabietes, vés a la merda.
7.-Només veig gent votant d’ERC, CIU i no votants, on estan els socialistes? ¿qui ha votat al PSC? ¿On són?¿que no fan blogs, no tenen pc?. Així que Carod vés a la merda.
8.-Espero equivocar-me i menjar-me les paraules que escric però avui per avui estic tristot, destrempat i emprenyat, així que Carod vés a la merda i si us plau, no tornis a fotre la cara de víctima que vas fotre quan et van cardar fora del govern, perquè ja seria el colmo, però com deien avui a Catalunya Radio, el credit d’aquest cop no és ni de 100 dies com vareu tenir al 2003, així que ja cal anar per feina.
Carod vés a la merda, estic emprenyat i estic amb el meu dret d’emprenyar.me. Ostias!!
Me'n vaig a trencar nans a veure si em calmo!!

lunes, 6 de noviembre de 2006

La vessant positiva

Companys, en aquests moments de negociacions polítiques i tal com estant encaminades les converses per formar govern, em venen moltes coses lletges al cap, però com segurament en parlarem molt durant tota la setmana i només estem a dilluns, no us vull fer entrar la mala llet de primeres i us animo a veure el costat positiu de les coses.
No tot, durant aquests tres anys de Tripartit 1.0 (ara si que casi segur que podem dir que era el primer de varis) s'han fet les coses malament, hi ha alguna cosa bona i aquí us deixo una mostra. (amor de padre)