viernes, 3 de agosto de 2007

A les Terres de l'Ebre



Dilluns inicio les esperades vacances. Hauria d’estar radiant de felicitat i alegre com unes castanyoles, però enguany es dóna el cas que la costella treballa i per tant, em toca fer de “maruju” i cuidar dels senglars durant aquests dies. Fins a l’últim moment he estat intentant treballar, però l’empresa ens obliga a fer les vacances aquesta primera quinzena d’Agost. Maldita sea mi suerte.
A tot això, aquesta tarda marxem cap a les Terres de l’Ebre a veure una part de la família. Tres cents quilòmetres en plena “operación estampida”, que no en passi res. Anem preparats, amb les bicicletes, les cunes, banyadors, jerseis per si fa fred, impermeable per si plou, sembla que marxem tot el mes, però no, només ho fem tres dies.
Em fa gràcia anar als Ports de Besseit, no hi he anat mai i feia temps que tenia ganes de voltar-hi una mica, probablement farem alguna excursió familiar i si puc, en faré alguna de solitari, intentaré acostar-me al Delta i mandrejar a les hores de ple sol.
Passeu bon Cap de Setmana, i els que inicieu vacances, espero que les hàgiu pogut combinar amb el/la costella.

lunes, 30 de julio de 2007

Un dia perdràs el cap


Quants cops hem sentit la dita "un dia d'aquests perdràs el cap!", tantes que ni me'n recordo, però....i què?

He perdut, claus, llibres al metro, fins i tot una ipaq no sé a on, però quan llegeixo aquestes coses :


> Busquen a Conca un míssil sense càrrega perdut per un F-18.

La Guàrdia Civil i l'exèrcit de l'Aire busquen des de divendres una maqueta d'un míssil sense càrrega que va perdre un F-18 mentre sobrevolava la zona de l'embassament d'Alarcón (Conca), segons van confirmar ahir fonts de l'Institut Armat Espanyol després d'una informació publicada a El diario de Cuenca. El rotatiu informava que el míssil és «inerme» perquè «no té cap explosiu», com correspon al model que s'usa per a exercicis de vol i entrenament.

Notícia publicada a El PUnt, edició Girona.


penso que tampoc estem tan malament, n'hi ha d'altres que estan pitjor.

És d'agraïr que a-nés sense càrrega, perquè no és el mateix que a un "conquero" li caigui un missil al mig del cap carregat d'explosius que inerme ( de menti ) , a on vas a parar!!.

Així que, "ejersito del aire" gràcies per fer les proves militars amb el missils descarregats, llàstima que el aguanteu amb Celo o bluetac. Spain is diferent........però que "a lot of diferent, a lot of....".