martes, 7 de noviembre de 2006

En veu alta

Aquest dilluns no he volgut escriure sobre el pacte d'entesa 1.0 per tal que totes les idees s'ha m'anessin sedimentant i no treure tota la mala llet que portava ahir, però avui dimarts ja no puc més i us posaré algunes reflexions que em venen al cap, ja no només per tal que les conegueu, sinó també per ordenar-me el cervell.
1.- El meu president, President de la Generalitat de Catalunya, serà un tio que no ha guanyat les eleccions, xarnego, que no sap i dubto que entengui el català, sense estudis ni aptituds. Collons, no tothom pot jugar de davanter centre, molts no serveixen, i és tan o més irresponsable ell de voler-hi jugar sabent que no serveix com l'entrenador de fer-lo jugar allí, així que Carod vés a la merda.
2.- Per què em van vendre la equidistància i la sociovergència si tot estava pactat? Ens han enganyat, tan o més que al "chino cudeiro", per tant com puc tenir confiança amb aquest govern? així que Carod vés a la merda.
3.-Sóc simpatitzant d'ERC i avui m'ha fet vergonya, cosa que sempre m'havia alçat la moral, perico i d'ERC, "con un par". així que Carod vés a la merda.
4.-Fractura social és molt fort, però que la gent està irritablement inestable uns contra els altres és un fet, cosa que amb 33 anys que tinc, no recordo haver-ho vist, així que Carod vés a la merda.
5.-Aquesta legislatura, ERC estarà al govern, però Carod has perdut un 23% dels vots, i amb la jugada d’ara qui collons et votarà a les següents eleccions, així que Carod vés a la merda.
6.-ERC pacta amb PSC i els “chupamelapunta_Els Verds” perquè ells no eren la primera opció de pacte de CIU. Però que collons, tú defensa el país i no les teves rabietes i si prefereixes defendre les teves rabietes, vés a la merda.
7.-Només veig gent votant d’ERC, CIU i no votants, on estan els socialistes? ¿qui ha votat al PSC? ¿On són?¿que no fan blogs, no tenen pc?. Així que Carod vés a la merda.
8.-Espero equivocar-me i menjar-me les paraules que escric però avui per avui estic tristot, destrempat i emprenyat, així que Carod vés a la merda i si us plau, no tornis a fotre la cara de víctima que vas fotre quan et van cardar fora del govern, perquè ja seria el colmo, però com deien avui a Catalunya Radio, el credit d’aquest cop no és ni de 100 dies com vareu tenir al 2003, així que ja cal anar per feina.
Carod vés a la merda, estic emprenyat i estic amb el meu dret d’emprenyar.me. Ostias!!
Me'n vaig a trencar nans a veure si em calmo!!

6 comentarios:

Txell dijo...

Oriol, jo diria una cosa més... Puigcercós, ves a la merda!

Proposo ser la propera cap de campanya de CIU, a veure si els hi torno una mica la humiltat i deixen aquesta tònica encarcada i engominada i tornen al món real. Només així podrà desaparèixer el tripartit. He dit :P

Oscar dijo...

Txell, jo et voto.

Carod a la merda, Puigcercós a la merda i les ànsies de poder a la merda.

Oriol: els sociates no tenen blog perquè amb prou feines saben llegir.

Cruella dijo...

Carod= botiflERC

Oriol dijo...

Txell, val, accepto votar si la cap de llista ets tu. Et voto.
Oscar, encara més , Laporta a la merda.
cruella, Carod ves a la merda.

jbauer dijo...

Oriol, t'entenc perfectamnent.
A partir d'ara serà el Tripartit, res de dir això d'Entesa, això és el que volen, doncs jo no. Per mi serà el Tripartit!!

Oscar tampoc cal insultar.
Però d'una cosa estic segura:
Carod, botifler, ves a la merda!

Oscar dijo...

jbauer, perdó, la passió m'ha dut a dir coses que no havia de dir...