viernes, 15 de junio de 2007

Decidim La Lliga


Molt interessant, la intentona que està fent la premsa del règim d’excitar al jugadors del Mallorca per tal que guanyin el partit contra el Madriz i així donar la Lliga al Bar$a, però com diu l’Avi al Punt, que el Nàstic (entrenador anticulé?)no juga?
I el Sevilla?
Marxaré el cap de setmana amb un desig molt gran. Que el Bar$a no s’endugui aquesta Lliga, si us plau, que no la guanyin, perquè mira, si l'aconsegueixen a tres jornades del final, són tan així aquests culés, que estarien queixant-se per no haver aconseguit la Champions, però ai, si l’aconsegueixen a l’últim partit, de forma miraculosa, ara la que se'ns espera, el vídeo, la tovallola, el DVD, el mòbil del miracle, el menú dels jugadors, els preservatius amb la cara del Eto'o, els la gomina del Valdés,...no vull ni pensar-ho, n’hi haurà uns quants que haurem d’avançar les vacances...
Així que aquest pot ser el meu últim post fins que comenci la Lliga 07/08, Villar dirà?
I un apunt, Messi és un TRAMPÓS, no un pillu, no confonguem!!


Bon Cap de Setmana

miércoles, 13 de junio de 2007

Tòpics




Uaaaaaaauuuuuu!!

1er Tòpic .- El temps passa volant!!!

Disculpes varies pel meu letarg, podria dir-ne vàries per explicar la meva desconnexió, però totes sonarien a tòpic, per tant diré realment el que he estat fent.

Ni he encarregat el tercer senglar,

Ni he estat cagant-me en la mare que va parir al que diu que els penaltis són una loteria (2º topic),

Ni buscant paral.lelismes entre en Messi i en Maradona (3º tòpic),

Ni buscant paral.lelismes entre en Rafa Nadal i en Puji jugant a pales a la platja.. :-))

Ni fotent-li petons a la foto que tinc del infravalorat tamudo (4º tòpic),.

no, no....

res més lluny d'això...

He estat intentant entendre que com pot ser que a pocs mesos de la data prevista perquè el TGV arribi a BCN, encara estiguem discutin, ARA, el seu traçat, si al Sagrada Família caurà o no caurà, si el terreny es pot perforar o no,....A veure, o acabem la Sagrada Família d'un coi de vegada o no l'acabem i per tant que passi el TGV i si cau,..doncs au, un edifici de 40 plantes amb pisos de 50 m2 cadascun a 6.000€/m2 i màquina.


Polítics, empresaris, enginyers, assossiacions de veins, economistes, ideòlegs, inversors, especuladors, periodistes, us podeu posar tots juntets aquí..., si aquí, aquí....


Ràpid.., ....ràpid...,.... qui té el mall?


Tot i haver estat sense actualitzar-me, us he seguit en més o menys mesura. Tinc molts post pendents de llegir.


Una abraçada a tothom!! per elles moooolts petons!!!