jueves, 19 de julio de 2007

NEFLMPLBDP

No està feta la mel per la boca del porc .
Finalment, entre tanta foscor, hi ha escletxes de llum que ens guien pel camí. “dejemonos de metáforas” com diria en House.
L’Edu i en Pd40, toma ya, dos, un y dos!!, DOS, DOS AMICS, amb molt de talent, gust, sensibilitat, harmonia, saber fer, intel·ligents, honestos, elegants, i gairebé ja pericos, han decidit atorgar-me el “Thinking Blogger Award”, i això no és tot.
La entranyable, espectacular, mmm...espera...., amb ella tinc que fer servir un vocabulari més ric,.. distingida, intel·lecte, discernida, facultada i plaïble Cruella, m’ha fet guanyador del “Cruello Blogger Award”, i això no és tot.
El més marranot, gamberro, lògic, perspicaç, eixerit, astut i observador i perquè no, bon cuiner de garrins, del Clint, gairebé em nomina llavors mateix, títol del post de la setmana. Ara si que ja és tot, que no és poc.

No cal dir, que tot això fa que se’m pugin els fums al cap i si abans hi veia poc, ara ja sigui miop “ahumat” i d’aquí que hagi de publicar de tant en tant i menys seguit, ara tinc un prestigi, i els escrits que faig els haig de racionar, oi?......., doncs no, no senyor, la tardança d’aquest post és perquè ara he de col.locar la icona aquesta a dins del blog i no me’n recordo com coi faig fer-ho amb el del mall i així estem, discutint amb l’ordinador.
Em penso que aprofitant que entro a les entranyes del blog, actualitzaré la llista d’enllaços, em sabrà greu treure gent que m’ha acompanyat des del primer dia, però cal deixar lloc a altres tal.lents. (si sapigués francès escriuria “seslavi”).

Anem per fenya, ...ui...., fixa’t sense voler ja he nominat al primer dels que per mi són blogs destacables, en Zinc de Cal Piritione, el vaig conèixer gràcies al Cullerot, ...uix,...ja tinc el segon també, el Puji, el que em va iniciar en el tema, el responsable, culpable, quiti, ....uixx......, la tercera, “Hello Kitty y que nadie nos lo Kitty, fantàstica Anna Tarambana, una gran persona sens dubte, formadora d’infants, quina classe, clint tal.lent,...uix...un altre, en Clint que governa a Tot Bloc, dinàmic ...però.... ja l’havia mencionat abans, ..doncs res..., l’elimino dels premis, Clint , però continua sent un tio llest, com dirien els castellans “Agudo”...uix...ja tenim el quart, en Gerard Agudo que capitaneja les Newstícies i que fins fa poc teníem coses en comú, la cresti,...un paio divertidíssim i amb un humor picaresc, un humor fi.
I per últim, com no tinc família , ni amics (no cullerot, no t’ho perdono, ni amics) ni veïns que tinguin blogs....uix,...calla... si que tinc un veí que té blog , el veí d’adalt i el seu malerudeveure’t, el tio té cultura “pa’ratu” i a més unes veïnes que molts ja voldríem. Et fa uns posts, que després de llegir-los, penso, que cony fotia jo mentre la gent aprenia tot això, si que he malgastat el temps.
Anem tancant el post.
Aquests son els que he decidit "awardar", que no vol dir millors que la resta, sinó solsament que m'han enviat un pernilot a casa, excepte el Puji que espero rascar-li un "cubatilla" a les Santes de Mataró.
PS- el poema anterior, era d'en ...........................Enrique Iglesias..........., brutal,
PS1- continuaré a veure si puc posar-me la icona.