viernes, 15 de diciembre de 2006

Pinzellades

Semana histèrica però ja sóm a divendres tot el dia.
Us vull fer arrivar quatre pinzellades a veure que us sembla.
Cadascuna surt de les converses, blogs, comentaris de tots els qui formem aquest espai, i que cada vegada hi disfruto més.
Per arte de birlimbirloke heu passat a ser part d'aquest titi i no paro de veure blogaires pel carrer. Un mosso, podria ser en D de la Txell, ostres unes bambes com les del clint, quin diari llegeix aquest, serà en Charlie, mira aquell del walkmans amb la samarreta del Bar$a, serà en Mikel, ...bé tants i tants, Puji, Dani, Oscar, Gerard, Kanu, Edu, Desmmond, Jbauer, Joana, Cruella, Tarambana, Zinc, Eva, Farlopa, gemminola, tondorotondo, Modgi, Sr. Verdet, Sergi, Cetina, el veí, pd40, ignasi, Karbeis, Candela, El7, doomaster, Sergi, Airum, chamb, gatot... bé tants i tants, segur que em deixo algun però segur que ho entendrà, doncs res, que em foteu passar una setmana collonuda i a més aprenc ortografia, musica, reflexions, literatura i política, d'acord i una miqueta de futbol culé, que més es pot demanar pel preu mòdic de l'ADSL?.
Bon cap de setmana.
Serà el Nadal que em fa dir aquestes coses? o és la sequela de la mossegada del tió diabòlic?.

Jbauer, veus quin pessebre més xulo, és minimalista total. El Chus i els seus, ep , i el caganer del Laporta.
Txell, ja n'hi ha un de menys.


Després d'haver dit lo dels pares NOels, mireu que em vaig trobar al balcó del veí. (Es veu el pare noel?).
Clint, veus, el tió que pela mandarines.


Gràcies farlopa pel detall. Companys aquí en Farlopa va fer-me a mi, baixet, al Puji, l'escut del Apañó i al Oscar amb la cara d'en Tamudo. Un regalazo!

PEr cert Espanyol - R. Madrid, a veure com va.

miércoles, 13 de diciembre de 2006

El meme del 123

El benvolgut veí, diumenge, entre protesta i reclam a les veïnes del Àtic 1ª Escala B, sobretot B, em va fer receptor del meme 123,. Consisteix a agafar el llibre que tens més a ma i obrir per la fulla 123, cinquena línia i transcriure-la, tot indicant posteriorment, el títol i l'autor.
Doncs vinga, mans a la feina:
  • Cinquena línia - això elimina - "En tip i tap al bosc", "el conill Tom canvia de casa", "les vocals" i els "Tintins", això va bé, va bé.
  • plana 123- això elimina - "Catàleg Toy'r'us", els "Racc", "Les Guies" i gairebé tots els "Tria la teva aventura". Uy, que poquets.
  • autor - m'elimina el "Lazarillo de Tormes", "Cantar del Mio Cid", "Robin Hood" i "El flautista de Hamelin".

Estiro el braç, pinço amb els dits, arronso, obro per la plana 123, ñalsdkhg`0er2 , ups,..perdó he deixat el llibre sobre el teclat, cinquena línia i:

".......;porque aquí estamos en lugar desierto. 13 El les dijo: Dadles vosotros de comer. Y dijeron ellos: No tenemos más que cinco panes y dos pescados a no ser que vayamos nosotros a comprar alimentos para toda esta multitud. 14 Y eran.............", escrit per un tal Lucas i de títol "Nuevo Testamento".

jajar, jajar, jajar, quina gràcia....tranquils, he tingut molts dies per rumiar-la. Ara va de debò.

"....no obtuvo respuesta. Hice girar el pomo y la encontré abierta. Entré, creyendo que no me había oído, y lo llamé.

-¿Damos hoy un paseo, monsieur?

Me detuve y dirigí una mirada en derredor. Duponte estaba encorvado sobre su cama como si rezara, con ......" és del llibre La Sombra de Poe, escrit per Matthew Pearl i la veritat és que m'està costant llegir-lo, no el trobo cap cosa extraordinaria.

Molt bé, li passo, si vol, el meme a (giro ruleta) brrrrrrrrrr, a la amiga Candela i si ja l'ha fet com li queda una altra ma lliure i segur que té més llibres, que en digui un altre.

Veí, ha estat un plaer i un gran honor ser partícip i receptor del meme.

Per cert, l'Espanyol a tornat a guanyar, que avorrit, sempre estem igual, em faré de la Real.

martes, 12 de diciembre de 2006

Ja el tenim aquí

En Serri, m'explicava la setmana passada, que el seu nen estava com boig perquè ja els hi havia arrivat el tió.
-Serri, que vols dir que ja us ha arrivat el tió?
-Si, durant uns dies, pugem amb el nen al terrat i el cridem que ja pot baixar de la muntanya, i avui li he plantat a la porta, he trucat i he tancat, "nen ves a obrir" . Quan l'ha obert li hauries d'haver vist la cara.
- Carai tio, com les penseu, està bé, si més no, original.
El titi com a bon pare, ja el veus amb la costella i els dos nens, divendres, dissabte i part del diumenge cridant al tió que ja pot baixar de la muntanya. Au !
Total, que agafem ahir al migdia, li planto el tió a la porta, truco i li dic, Maria mira qui és.
Mira, obra la porta i comença a xisclar, plorar, riure histèrica, perduda, com un coet , amb un susto al cos que no es podia estar quieta, es va posar sota les cames de sa mare, tremolant,
- Mama el tió, mama el tió.
- Agafa'l fes-lo passar, li deiem.
- Nooooooooo!!!
Doncs el que havia de ser una grata sorpresa s'ha convertit en una por fora de mida, i el pitjor és que tampoc vol que el tirem perquè es pensa que es quedarà sense les cagadetes.
Ara el tenim a fora i el titi és qui li ha de donar de menjar perquè la nena ni en broma i el petit l'agafa per la barretina i el fot de yakutake.
Tan lleig és?

lunes, 11 de diciembre de 2006

Sant Tornemi

Sorprèn, en aquest temps que voltem que tothom defensa dir-se les coses a la cara, que tots tenim molts valors, som molt moralistes i alliberem ètica per cadascun dels porus de la nostre pell, com en aquestes dates que es celebra la Constitució i la Santa Concepció, nosaltres que ens considerem ateus i no massa constitucional, no hem perdonat la festa i l’hem celebrat com el que més. Bé, potser, sense anar a fer un petó a la bandera ni al crist de torn, però sense anar a la feina ni cardar brot remunerat.
És per això, que des d’aquí crec que benvingudes les festes de tothom, tot i no ser-hi partícep ni creure-hi, sempre i quan les pugui celebrar.
Per tant, quan farem festa el 20 de Maig, dia que va guanyar la 1ª Copa d’Europa uns que juguen a futbol a Barcelona.
M’agraden les vacances.