domingo, 26 de agosto de 2007

Welcome to the jungle







Poc a poc anem tornant tots als nostres llocs habituals. Uns amb moltes ganes de ser “el empleado del mes”, altres amb promeses de intentar no ser-ho, amb objectius i projectes, assegurant que finalment farem aquell curset o formació que tenim pendent, o que ens plantarem davant del gerent i li renegociarem les condicions,….o sigui, que res de nou, com sempre.
En aquests dies hem intentat fer de tot, particularment, bricolatge, bici, pesca i m’he tragat totes les temporades de House, no he llegit res de res ni tampoc he cuinat.
Destacar que vaig anar a veure els Tactequeté, gràcies a recomanació del Robertinhos i de la Joana, i sorprèn veure com fan música percussionista i de vent amb tot un “tinglao” d’objectes espectacular, tals com una crossa o un zumbador. L’altre espectacle que he presenciat, seria la pujada que m’ha fet la hipoteca gràcies al meu bon amic Euribor. Aquí vindria el primer Cop de Mall.
Futbolísticament parlant, el Madrid té un molt bon mig del camp, el Bar$a em fa repelús igual que abans i dels pericos que facin els 45 punts aviat.
Espero que tingueu tots una molt bona tornada i “nem per fenya”.