viernes, 19 de enero de 2007

el tiqui


Ens situem: Diumenge 14 a les 11:00 del matí, a la cua de devolucions del Mediamarkt al Diagonal-Mar.
El divendres abans, havíem anat el Puji, el Motoret, el Roquet, lo 50714 i jo a fer el sopar trimestral ( si costella el passem a trimestral com l’Iva) de Rodrigues al Racó de la Vila a Poble Nou, prèvia copa Konami de Xbox. Evidentment el sopar entre cinc amics, va ser com un sopar entre cinc amics, tranquil, responsable, ordenat, culte i ple de conjuncions polítiques i teories sobre l’evolució del gas Xenon en atmosfera inerta.
A l’endemà dissabte, amb el cap encara emboirat de les teories, varem gaudir d’un arròs a Can Ferry Piccolo a Vallirana. L’amfitrió, potser no va disfrutar gaire perquè, de ben segur, li va portar molta feina , i des d'aquí el nostre sincer agraïment, però el que és jo, m’ho vaig passar ‘de la muerte porque yo lo valgo”. i a més, després a la nit, cirereta. A més d’això, entre tots els que érem, varem celebrar el tió amb nens i grans i gegantons i per casualitats d’aquelles, el tió em va portar un pulsòmetre que ja tenia i el benvolgut tió no sabia on havia posat el tiquet però com el precinte de la caixa posava Mediamarkt en color vermell sobre fons blanc, doncs vaig pensar “blanco y en tetra-brick, leche”, demà aniré a canviar-ho al Diagonal-Mar.
Així que ara, estem com fa una estona, a la primera linia del post.
Diríeu que me’l van canviar? , "Hagan juego señores...."
La resposta properament.

miércoles, 17 de enero de 2007

No entenc Res

La mare d'una nena de 12 anys ha denunciat als Mossos d'Esquadra que companys d'institut van agredir la seva filla amb pals i cops de peu el passat 11 de gener a la porta del centre educatiu on estudia a Lleida. La nena va haver de ser atesa a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. El Departament d'Educació de la Generalitat ha obert una investigació sobre el cas.
Els Mossos d'Esquadra han confirmat que els fets van ocórrer l'11 de gener i que, segons la denúncia presentada, un grup d'entre vuit i deu joves de primer i segon d'ESO de l'institut Màrius Torres de Lleida van esperar la nena a les portes del centre i, després d'insultar-la, la van colpejar amb pals de gimnàstica rítmica i puntades de peu. La nena va haver de ser atesa a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on li van diagnosticar policontusions i una contractura cervical.
La direcció de l'institut ha expulsat durant tres dies els presumptes autors de l'agressió, malgrat que l'incident va ocórrer a l'exterior del centre. Tot i això, la nena tem tornar a classe per por de rebre més agressions, i la seva mare assegura que buscarà un altre institut.
Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra han informat del fet la fiscalia de menors perquè tots els presumptes implicats tenen menys de 16 anys. Així mateix, el Departament d'Educació a Lleida ha obert una investigació. El conseller, Ernest Maragall, va confirmar ahir que la Generalitat estudia el cas, però va aclarir que «en primera instància no sembla un cas d'agressió escolar, sinó d'una baralla que va tenir lloc fora de les aules». «Ens sembla que en tots aquests casos, sempre que sigui possible, s'han d'esgotar les possibilitats de mediació, de rectificació i, si convé, de sanció, però només com a últim recurs», hi va afegir.
El director dels serveis territorials d'Educació a Lleida, Lorenzo Ramírez, també ha declarat que va ser una baralla, però sense gravetat. I fins i tot ha dit que la denúncia de la mare va ser excessiva, i que en aquests casos és molt més efectiu solucionar el conflicte entre els alumnes mitjançant el diàleg i l'educació. A més, la conselleria d'Educació també ha informat que la mare no havia presentat cap denúncia a la Generalitat.
Avui, llegia aquesta noticia a "El Punt", edició Girona, i ja de per si, la noticia em fa posar la pell de gallina, però les declaracions del benvolgut Conseller em fan rumiar si jo sóc directament imbècil , incult o incomprès!.
No sóc capaç de veure la diferència social entre una agressió escolar i una agressió al carrer. I en cas que judicialment ho sigui, entenc que la Conselleria d'Educació es vol treure la responsabiliatat, el qual encara és més greu. O es que la educació i formació dels infants no és cosa de tots?
Si algú m'ho explica ho agrairé perquè us ben juro que les declaracions del Conseller m'han ben excitat.

martes, 16 de enero de 2007

Sóc Soci


Toy'r'us, tengui. Caprabo, tengui. La Caixa, tengui. Racc, tengui. TMB, tengui. Biblioteca, tengui. Videoclub, tengui. Abacus, tengui. i 300 milions de targetes més....
Au, ja les tinc totes a la cartera, agafo el carretó i ja puc sortir al carrer, em penso que no me'n falta cap, ara si que vaig documentat i targetat.

- Em posa 30 € de diesel, si us plau?
- Hi tant,....¿té la targeta dels punts pels gots de Disney?
.....
....
....

lunes, 15 de enero de 2007

Normalitat Absoluta

Tampoc n’hi ha per tant.
Que onze jugadors de futbol guanyin a uns altres onze, tampoc ho trobo tan estrany.
És un partit més de trenta-vuit que s’han de jugar.
Al cap i a la fi, només són tres punts.
Va guanyar el que jugava a casa.
Normalment, el que treballa més, treu major rendiment.
El Far$a juga molts partits en tot l’any, van cansat.

Ja, i un ou!! I un altre ou !!
Tocava llepar!! Quina setmana més tranquil·la que ens espera.
Això si, a la "vostra", (el link va pels responsables de programació, no pas pels culés, quedi clar),diumenge a la nit, van repetir el partit del Nàstic, no fos cas que algun desafiant, s’ho prengués malament.

Em ve al cap, un dubte del Puji fa uns dies. Pericos campions pot ser un oximoron, però Bar$a manta, no en tinc cap dubte que ho és.
I per acabar, vull aclarir que la fotografia d'avui, no és cap montatge, és treta de periconsonline.com, per si hi havia qualsevol dubte.
Tranquil.la setmana a tothom,.. a tothom!