jueves, 2 de noviembre de 2006

Pon un Kamasutra en tu vida

¡¡Sogru!!, vostè hauria de deixar ,en aquest precís moment, de llegir el post..........Gràcies.
Fa pocs dies, en una altra mostra d'estima cap a la meva costella, vaig decidir fer.li un regalet que ja feia temps tenia pensat. Així que vaig anar a una llibreria de Platja d'Aro, em vaig plantificar davant de l'estanteria de "ciència ficció" i em vaig fullejar (amb u) tots els Kamasutras que hi havia apilats sense que se'm notés a la cara tot el que estava descobrint. Finalment i després de molt fullejar vaig decidir comprar-li el " Kamasutra para mujeres", per tal que no poguin dir que em feia un autoregal.
L'agafo i el porto cap al mostrador, on estaven les dependentes embolicant uns tigres i uns camions safaris per uns nebots d'unes senyores que hi havia pagant. Jo amb el posat més seriós que vaig ser capaç li dic "també me'l embolica per regal, si us plau, que el meu pare en fa 65 i li faré una broma", just com quan tenim 14 anys i compravem aquelles revistes marranotes. No volgueu veure les cares d'aquelles cacatues, del llibre a mi i de mi al llibre, unes 5 vegades. Una de tant oberts que tenia els ulls s'ha li van caure a terra i els hi vaig haver de collir.
Jo impassible, com l'americà, pago, agafo el cotxe, arrivo a casa. La costella esperant-me per sopar i ...li donc la sorpresa. Amb tota la il.lusió del món, agafa el llibre, el desembolica i al veure que era, es comença a riure, i vinga riure, bé com a mínim li ha fet gràcia. Veurem com acaba la nit, jejeje..(si, si del forjado)
La nit, va acabar com moltes altres, es va dormir al sofà després de sopar. Però amb el llibre per allí sobre. Així que el vaig agafar i me'l poso a "memoritzar". Aquí vé el problema, quan començo a llegir i a veure les fotografies amb atenció, vaig deduir ràpidament que hi havia alguna posició que fent molts estirament, i perdent una vintena de kilos, podria arrivar a aconseguir.ho, però n'hi ha moltes més que tinc moltes opcions de que se'm trenqui el ninu a més d'haver de tenir-lo tamany Nacho Vidal, com servidor no és el cas, sobren el 60% dels fulls.
Total que m'he acollonit i aprofitant que dormia li vaig amagar el llibre, i ara no se que fer. ¿Li torno? ¿si li torno corro el risc de prendre mal?. De moment el continuo amagant. Carai amb el Sr. Cama i la Sra. Sutra!
Bon cap de setmana a tothom.
PD- El proper cop penso que li regalaré la cuina dels bolets.

Comença la cursa


Bon dia de post-elecció a tothom. Benvinguts a la nova etapa de maquinacions, cabòries, etapes del "..i si...", "el millor que pot passar", "..jo crec.."
Deixem una etapa de promeses per encetar.ne una d'alcaracions, per "dónde dije digo, digo, diego", de disculpes de CIU cap a ERC, de ERC cap al PSC, uff, quantes disculpes i mal entesos caldrà matitzar.
En tot això, estarem nosaltres amb el teclat a punt per anar blogcant el que creiem que hagim de blocar, rius de lletres per fer-nos a tots més madurs políticament parlant.
Parlarem de possibles pactes, de l'abstenció, dels Ciutadans nous que han sorgit, i de moltes coses més. Perfecte, m'encanta, ja tinc ganes que els nostres polítics es mullin i vagin explicant quines intencions de pactes porten, i aquí, nosaltres, expectants, darrera del nostre monitor i amb els dits escalfats amb Reflex,no fós el cas que en agafés una rampa als metacarpis.
És per tot això que, tot i no votar, cada vegada m'encanta més la política i els blogs. Ahir fins i tot estava nerviós per veure els primers sondejos.( de gran vull treballar fent sondejos polítics, no valen per res).
Ja tenim les cartes repartides, ¡¡¡ a jugar!!!

martes, 31 de octubre de 2006

Reflexió

Com aquell que no vol la cosa, la campanya electoral ha arribat a la seva fi i ara toca fer reflexió del que han estat aquests anys de govern tripartit abans de cedir el nostre vot a algun representat polític. Aquesta reflexió la faré en veu alta, per si algú hi vol dir la seva i m'ajuda a canviar la decisió.
Les eleccions passades, la força política que va treure més escons i que per tant tenia major representació parlamentaria, contra tot pronòstic, es queda sense governar ja que les altres forces coal.licionen formant el tripartit. (1.-El grup amb més escons no governa)
Aquest tripartit signa el pacte del tinell i decideixen emprendre uns grups de treball per elaborar varies propostes de programa, entre elles el pesat "estatut".
Aquest estatut es pacta a Catalunya (i s'aprova per la majoria de partits excepte per un) i es presenta a Madrid a on no s'accepta ( tot i que es va dir que si que es faria) tal com està redactat i es decideix modificar. Aquesta modificació la tanca el partit que precisament no està al govern i a més en un semi-secret que ni el seu company de formació política ho sap. (ridícul espantós cara les altres comunitats autònomes, "Estos catalufos no se entienden ni entre ellos")
Aquesta modificació d'Estatut no l'accepta una de les forces del tripartit que, a més, en el referèndum demanarà el NO.(un altre ridícul espantós vers la galeria de fatxes).
El President de la Generalitat, davant de la negació d'aquest grup a aprovar l'estatut modificat, els carda fora del tripartit i convoca eleccions. (enèsim ridícul espantós).
Després bé la campanya, a on tothom va de rebaixes i si tots poguessin ser Presidents de la Generalitat no pagaríem ni un duro de res i en cobraríem una passada per prestacions socials, tindríem carreteres per un tub, aeroports fins i tot a les Medes i ports a la Fageda d'en Jordà. (pobre del catalanet que treballi perquè aquest haurà de pagar per tots).
I ara toca decidir el vot:
Jo no em sento representat per aquesta gent, a on l'únic missatge real és "..aprofitat del que puguis per treure un benefici propi..". Potser em sento més identificat amb ERC però el seu cap de files no m'agrada i està clar que no pot ser President perquè no sap estar als llocs, és per això que faré l'irresponsable i no votaré com a mostra de la meva disconformitat. (a més d'haver de fer 240 Km per votar per no haver.ho fet per correu).
Com li deia ahir (tard, molt tard) al post de la Txell, si no voto, després em puc queixar?
Bon dia de reflexió a tothom i bona votada.

lunes, 30 de octubre de 2006

Doncs ara no signo !!!

fSa sap i sa coneix, que la junta electoral i els consells d'administració dels mitjans de comunicació pacten aspectes de la informació de la campanya electoral, en quant a l'ordre d'aparició i en el temps que dedicaran a cada força política en funció a la representativitat que tenen.
Per la seva part, els periodistes no hi estan d'acord al.legant que va en contra de les pràctiques professionals, condicionen la informació a transmetre, etc... i d'aquí la famosa frase tan sentida aquests dies de " ...els periodistes d'aquesta casa no signen les notícies com a mostra de disconformitat i protesta....".
No entraré a valorar si la formula que es segueix és correcte, la més correcta, la menys, en fí, és la que hi ha.
Aquesta delicadesa en la professió periodística, per què només la tenen en el cas de la campanya electoral ?, quants cops hem vist imatges al TN , on la notícia és que la mare de Ronaldinho perquè estava a les grades del camp? Això és notícia? On estan llavors tots els moralistes?.
A mi, particularment, com si no tornen a signar mai més en la vida. Crec que la signatura d'una notícia interessa més al periodista que no pas al receptor. Trobo que és una manera molt absurda de fer una protesta i prova d'això és que el sistema no ha canviat del referendum del estatut a ara. Cony!, voleu fer protesta, voleu alçar la veu , doncs no dongueu ni un minut de la campanya electoral. No fotran al carrer a tots els periodistes, no?.
Per tant, o doneu les notícies i la informació tal com es fa qualsevol altre dia de l'any o realment foteu un merder, però aquesta tonteria que us ha entrat ara de sensibilitat i moralitat extra guardeu.la pel dia 17 de Desembre a La Marató.
P.D. Aquest article no el signo per protestar contra la protesta dels periodistes de TV3 de protestar per la manera en que han de donar les notícies.