martes, 7 de noviembre de 2006

En veu alta

Aquest dilluns no he volgut escriure sobre el pacte d'entesa 1.0 per tal que totes les idees s'ha m'anessin sedimentant i no treure tota la mala llet que portava ahir, però avui dimarts ja no puc més i us posaré algunes reflexions que em venen al cap, ja no només per tal que les conegueu, sinó també per ordenar-me el cervell.
1.- El meu president, President de la Generalitat de Catalunya, serà un tio que no ha guanyat les eleccions, xarnego, que no sap i dubto que entengui el català, sense estudis ni aptituds. Collons, no tothom pot jugar de davanter centre, molts no serveixen, i és tan o més irresponsable ell de voler-hi jugar sabent que no serveix com l'entrenador de fer-lo jugar allí, així que Carod vés a la merda.
2.- Per què em van vendre la equidistància i la sociovergència si tot estava pactat? Ens han enganyat, tan o més que al "chino cudeiro", per tant com puc tenir confiança amb aquest govern? així que Carod vés a la merda.
3.-Sóc simpatitzant d'ERC i avui m'ha fet vergonya, cosa que sempre m'havia alçat la moral, perico i d'ERC, "con un par". així que Carod vés a la merda.
4.-Fractura social és molt fort, però que la gent està irritablement inestable uns contra els altres és un fet, cosa que amb 33 anys que tinc, no recordo haver-ho vist, així que Carod vés a la merda.
5.-Aquesta legislatura, ERC estarà al govern, però Carod has perdut un 23% dels vots, i amb la jugada d’ara qui collons et votarà a les següents eleccions, així que Carod vés a la merda.
6.-ERC pacta amb PSC i els “chupamelapunta_Els Verds” perquè ells no eren la primera opció de pacte de CIU. Però que collons, tú defensa el país i no les teves rabietes i si prefereixes defendre les teves rabietes, vés a la merda.
7.-Només veig gent votant d’ERC, CIU i no votants, on estan els socialistes? ¿qui ha votat al PSC? ¿On són?¿que no fan blogs, no tenen pc?. Així que Carod vés a la merda.
8.-Espero equivocar-me i menjar-me les paraules que escric però avui per avui estic tristot, destrempat i emprenyat, així que Carod vés a la merda i si us plau, no tornis a fotre la cara de víctima que vas fotre quan et van cardar fora del govern, perquè ja seria el colmo, però com deien avui a Catalunya Radio, el credit d’aquest cop no és ni de 100 dies com vareu tenir al 2003, així que ja cal anar per feina.
Carod vés a la merda, estic emprenyat i estic amb el meu dret d’emprenyar.me. Ostias!!
Me'n vaig a trencar nans a veure si em calmo!!

5 comentarios:

Txell dijo...

Oriol, jo diria una cosa més... Puigcercós, ves a la merda!

Proposo ser la propera cap de campanya de CIU, a veure si els hi torno una mica la humiltat i deixen aquesta tònica encarcada i engominada i tornen al món real. Només així podrà desaparèixer el tripartit. He dit :P

Anónimo dijo...

Txell, jo et voto.

Carod a la merda, Puigcercós a la merda i les ànsies de poder a la merda.

Oriol: els sociates no tenen blog perquè amb prou feines saben llegir.

Anónimo dijo...

Carod= botiflERC

Oriol dijo...

Txell, val, accepto votar si la cap de llista ets tu. Et voto.
Oscar, encara més , Laporta a la merda.
cruella, Carod ves a la merda.

Anónimo dijo...

jbauer, perdó, la passió m'ha dut a dir coses que no havia de dir...