jueves, 2 de noviembre de 2006

Comença la cursa


Bon dia de post-elecció a tothom. Benvinguts a la nova etapa de maquinacions, cabòries, etapes del "..i si...", "el millor que pot passar", "..jo crec.."
Deixem una etapa de promeses per encetar.ne una d'alcaracions, per "dónde dije digo, digo, diego", de disculpes de CIU cap a ERC, de ERC cap al PSC, uff, quantes disculpes i mal entesos caldrà matitzar.
En tot això, estarem nosaltres amb el teclat a punt per anar blogcant el que creiem que hagim de blocar, rius de lletres per fer-nos a tots més madurs políticament parlant.
Parlarem de possibles pactes, de l'abstenció, dels Ciutadans nous que han sorgit, i de moltes coses més. Perfecte, m'encanta, ja tinc ganes que els nostres polítics es mullin i vagin explicant quines intencions de pactes porten, i aquí, nosaltres, expectants, darrera del nostre monitor i amb els dits escalfats amb Reflex,no fós el cas que en agafés una rampa als metacarpis.
És per tot això que, tot i no votar, cada vegada m'encanta més la política i els blogs. Ahir fins i tot estava nerviós per veure els primers sondejos.( de gran vull treballar fent sondejos polítics, no valen per res).
Ja tenim les cartes repartides, ¡¡¡ a jugar!!!

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Doncs jo ja estic cansat i no fa ni un dia que tenim els resultats electorals sobre la taula. Quina mandra em fa això de reunions secretes, sumes hipotètiques, qui serà conseller en cap, buf!

Txell dijo...

Estic esperant que algú em truqui. Tinc la solució a tots els problemes del país.
He dit!

Mikel dijo...

Eh eh aixo de no votar no s´hi val eh?? molt malament!! ni que sigui en blanc pero s´ha de votar!! perque si no el que fas es beneficiar als ciutadans per exemple....

Oriol dijo...

oscar - no em crec que una ment desperta com la teva estigui cansada. Et cal dormir més a les nits, això de ser pare...
txell - si senyora, el que necessitem és gent com tú. TC Txell de Catalunya.
mikel- Cert és que l'aritmètica és com és, però l'asbtenció l'han aconseguit els polítics que tenim.

Dessmond dijo...

Aquest cop la formació del nou govern serà molt més ràpida. La clau la te en ZP.

Oriol dijo...

Dessmond - Benvingut i gràcies. Recuperat de la grip i del Majèstic?

Anónimo dijo...

Ara comença un llarg mes tant dels politics com de tots nosaltres que haurem d'aguantar-los a tots amb els seus secrets i reunions, jo voto per aquest nou partit el TC que es presentarà a les pròximes eleccions !!!! jejejeje

Dessmond dijo...

Recuperat no seria la paraula exacta... encara em queden uns dies.

Puji dijo...

A mi també em fot mandra, Oscar. Però per altra banda estic ansiós per veure el resultat. Oriol, podries fer un sondeig dels pactes.
Vota TC!!!