miércoles, 29 de noviembre de 2006

Diàlegs de matinada


Amb el pijama posat, els pantalons per sobre del jersei, l’estomac ple i amb la tranquil·litat que et donen els dos nens dormint ,penso, “demà t’aixecaràs a les 6:00 o si em llevo abans millor, treuré la roba de la bossa del futbol, recolliré l’habitació, miraré el catàleg pels reis, buscaré a Internet on anar per Nadal quatre dies i quan acabi ordenaré…..en fi, molts plans i moltes bones intencions però la realitat és cruel i quan a les 6:00 el radiodespertador crida la cançó de torn de Radio Club 25, rebo la patada a l’espinillassu (sense comentaris) de la costella, començo un diàleg horrorós entre jo i jo. Em llevo, no, passo, ja ho faré demà, sempre estàs igual, callat i dorm, després m'ha les sentiré d’un campanar, però ahir va ser dur, m'ho he guanyat, doncs haver estudiat més quan tocava, si però al futbolí i a la butifarra ningú em guanya, però ara has de mantenir-ne a dos, no val, aquest argument no val, cop baix, està bé ja m’aixeco però no és just,.. uff, grrr, estic emprenyat i rebentat de discutir-me i encara no he començat el dia.
Si deixés el post aquí, semblaria que el meu jo domina sobre el meu altre jo i pensarieu "que bon noi i que responsable", doncs si, ho sóc però ni he tret la roba, ni de moment tenen reis i per Nadal ens quedem a casa. ;-))

13 comentarios:

Txell dijo...

Jajajajajajajjaja, a mi em passa el mateix, Oriol!
Durant una temporada m'aixecava a quarts de 7 per anar a fer tai-txi... evidentment va passar a millor vida.
També em vaig proposar anar a comprar el pa calentó cada matí. Total que, congelat és més bò!

Jo al matí, dutxa i cafè i poca cosa més!

Anónimo dijo...

jajajajajjaja, que bo !!! Una pregunta aquesta hora els carrers ja estàn muntats o encara els han de muntar !!! jajajaj que dur , de veritat no tens mes hores per fer aquestes coses????

Anónimo dijo...

Bravo! si hi ha una cosa que no soporto són aquests que diuen "a la que sona el despertador, salto del llit" caguml'ostiaputa, és el dic jo cada matí, i al final a còrrer, sempre igual sempre igual!

Unknown dijo...

Uri te queremos!

Candela dijo...

Zzzzzzzzzzzzzz.... Quina son..zzzzzzz.

Oriol dijo...

txell - ara em fas pensar que ve l'època de les propostes, el 2007 faré.....i al dia 3 de Gener ja passes completament.
farlopa - he arribat a la conclusió que la única manera de guanyar temps al dia és dormint menys hores, fins a un límit.
clint - això deuen ser les hormones que creem quan dormim. (per cert les hormones es creen o es transformen com l'energia?.
jbauer - sencillament sensacional. Ara n'hi vinc, molt divertit. Per la feina que tinc, si arribo tard ja no hi passo, me'n vaig directe cap als llocs. schsss, no ho expliquis.
kanu - jo també, a elles més , eh.
candela - que no has dormit durant la nit, jejeje.

Mikel dijo...

Jo com cada dia em desperto a les 6:15 no tinc pas aquest problema.
Per altre banda he llegit botifarra i aprofito per reclamar l´honor que mereix tan gran joc!! contro!! re-contro!! i St.Vicenç!!!!

Candela dijo...

ORIOL! acabo de trobar el teu rellotge! Ja te'l faig arribar. Petonets FIERA!

Dessmond dijo...

Oriol,
Jo puc afegir en descàrrec teu: els nens d'avui dia ja tenen masses coses. El Nadal no hauria ser tan important des del punt de vista material per una criatura. Només des del punt de vista espiritual.

Joana dijo...

Hola Oriol,
He tafanejat el teu bloc amb el teu permís. Uixxxxx jo sempre penso que la primera hora del matí passa més ràpid que la resta del dia i he arribat a la conclusió com la Txell , la duxa , el cafè i córrer cap a la feina...i a sobre arribo tard!
Bon vespre
I si et quedes acasa pel Nadal, potser estalviaràs...potser!!

Oriol dijo...

Mikel - ara ja sabem qui col.loca el carrers. A les 6:15? si que vius lluny de la feina!
dessmond - tens tota la raó, és el que els hi dic jo tant a ells com a la costella però em diuen que d'acord però que a veure si m'estiro.
joana, ojalà em tafanegis tants cops com vulguis. Benvinguda. Jo tampoc t'he demanat permís mai, puc?
Candela, anava boig buscant-lo i un mocador no l'hauràs vist? jejej. Molt i molt!!

Anónimo dijo...

Jo em llevo cada dia a les sis. Faig uns abdominals i flexions, prenc un cafè, em dutxo, em vesteixo i...collons! Ja són les vuit??

Al matí tot va com quan no tenia ADSL.

Anónimo dijo...

A les sis???????? Per favor! AIXÒ NO SÓN HORES!
Jo m'aixeco a les 8, i ja em suposa un gran esforç!!!!!!!