viernes, 24 de noviembre de 2006

El Raluy ja és aquí


El Raluy ja és a Palamós.
Mai he sigut una persona gaire cirquera, no conec els diferents estils de circ, ni els diferents espectacles que s'hi fan, ni la durada, si és amb animals o només amb persones, la qualitat dels pallassos, vaja que conec molt poca cosa del món del circ, però, amb una d'aquestes casualitats de la vida, el meu sogre és un gran aficionat i hi dedica moltes hores de la setmana a estudiar, buscar, escriure, parlar, inclòs se que esta creant un fons de documentació dels circs, i sempre m'està explicant coses del Raluy.
Del Raluy en sé poques coses també, circ català, d'aquells que va amb els carruatges per les diferents poblacions , i que crec que no actua amb animals, la qual cosa el fa més atractiu. Té els carruatges antics i restaurats, com els vagons de tren d'abans.
Per què us explico tot això?, Doncs perquè aprofitant que tinc dos pitufus que hi volen anar, el sogre que hi vol anar, la costella que segurament hi voldrà anar, tornaré al circ després de 25 anys sense anar-hi. No es que no m'agradi però em fot patir molt, una persona penjada d'un fil, un altre saltant d'un barrot a un altre esperant que l'agafin,.. no sé, ja us explicaré. Per cert hi esteu tots convidats pagant cadascú la seva entradeta, eh !!.
Bon Cap de Setmana a tothom.

7 comentarios:

Txell dijo...

És fantàstic el món del circ! M'encanta! Donaria el què fos per anar de poble en poble, una temporadeta, i fer riure a petits i grans.
Per cert Oriol... enguany, Creu de Sant Jordi!

Puji dijo...

Saps si actua l'Albert Rivera?

Candela dijo...

Visca el mon del circ!!! Pobres okupes circenses que els han deixat al carrer.

Això ho han fet ara depressa i corrents perquè si el desallotjament ho haguèssin fet amb el Saura a Interior encara l'haurien trobat a ell i al a Mayol a dins fent funambulisme...

Anónimo dijo...

Lamento discrepar de tant belles dames, però el circ no m'ha agradat mai, quina por que foten els Pallassos, això si que és bulling, apa tots a riure del tonto! Ara bé, jo vaig portar els meus a veure el Circ-Crik del tortell poltrona i em va agradar força, és unaltre història, si aquest Raluy s'assembla pot estar bé.

Per cert, ja pots amagar el somriure eh! 6 gols després de 50 anys...

Puji, molt bo el comentari!

Anónimo dijo...

Doncs jo t'explicaré una cosa d'aquest circ que podràs contrastar amb el teu sogre. Els Raluy tenen els seus origens del circ a Igualada, el diari La Veu de l'Anoia en va fer un especial ara farà dos anys amb tota la història, segur que a la biblioteca d'Igualada trobarà la informació !!! Apa ja ho tens quant vegis aquest cap de setmana el circ pensa amb el Farlopa fent cabrioles per aqui !!!! jejjejee Bon cap de setmana

Anónimo dijo...

Clint: a mi el circ em fa un iuiu de c***ns de mico. Els meus pares no varen lograr portar-m'hi mai.

ho sento, Uri. Però no m'hi veuràs!

Bon cap de 7mana.

Anónimo dijo...

no em barrufa el circ.