martes, 28 de noviembre de 2006

Espinillassu

Primer de tot, agrair les mostres de suport cap a la meva salut, però el que estava "gripao" era el blog, que des de divendres només veia una pantalla blanca i res més, després de consultar a un parell de companys i confirmar.me que també el veien blanc, vaig escriure "estoy gripa0...." he publicat i tot solucionat. Però us torno a dir, que gràcies per procurar per la meva salut, m'ha fet fins i tot ràbia no estar constipat, carai , però per sort estic boníssim ;-))
Al tema, que ja toca i tinc moltes ganes.
Els companys culés que llegiu el meu blog,sé que ho entendreu a la primera, però la resta de culés si no ho enteneu és perquè no ho sé explicar millor no perquè no tingui raó.
El quart gol del Bar$a de dissabte contra els amics del Villarreal, el Ronaldinho li fot amb la espinilla i no passa res, el gol val igual, es pot dir malgrat sigui el Ronaldinho. És un bon gol, però d'aquí a dir si és el millor gol que s'ha vist al Camp Nou, indica que l'entorn culé i sobretot la premsa del règim, està molt falta de carinyo.
Per mi, és un golarru el quart de Milosevic del Osasuna, encara la portaria, la mira, sabatasso des de fora l'àrea i l'engalta per l'escuadra, just el que volia fer, però la famosa xilena, la para amb el pit, la bola s'ha li descontrola i li marxa una mica, es gira i remata amb la espinilla a on vagi, i la bola ,casumlamar, entra a porteria. Prova que el jugador aquest, que ara porta la cinta negra, va descontrolat és que després de rematar, s'aixeca per celebrar el gol i del mareix que porta torna a caure a terra.
Per tant, un golet amb la espinilla normalet, normalet. Aterreu, torneu tots a lloc, torneu tots a la terra que no n'hi ha per tant. I a més caldria que la meitat dels jugadors del Bar$a s'haguessin abraçat als centrals del Villarreal, però clar, com no és un equip que entengui gaire de bones maneres, no ho van fer. (cal veure el segon gol amb un jugador del Villarreal lesionat, el fora de joc no conta perquè al Bar$a això no li xiulen i per tant no ho contem).
Amb el permís de tothom, vull fer menció especial a la Jbauer que ahir va confessar ser sòcia del Espanyol durant un any, ejejejejej, ja m'estranyava que no acabés de sortir de l'armari, ara només cal reconquistar-la. Aviat tothom ho anirà confessant. (Mikel, clint, heu d'explicar alguna cosa?).
Dos apunts, culés si no mimeu en Deco finalment us el fitxarà el Chelsea i hauríem de canviar la durada dels partits a 100 minuts , no?

17 comentarios:

Txell dijo...

Ais Oriol...Si la envidia fuera tiña, cuántos tiñosos habría!!!!

En fi, me n'alegro molt que tant tu com el teu blog, estigueu al 100%!

Bon dia!

Anónimo dijo...

Oriol Oriol,i per al.lusió, saps allò de "es mas triste pedir que robar..." doncs això. S'enten que critiqueu tot el que fa el Barça,(no teniu ni camp) però aquest gol...potser que li expliqueu al "Rifle" que marqui una mica abans i llavors estareu més tranquils i relaxats ;) que a vegades les llàgrimes de l'emoció no us deixen veure la resta!
I jo no dic que sigui el millor gol de l'història, però guapo guapo si que n'era eh!

Anónimo dijo...

El dia que Tamudo faci un gol que s'assemble remotament a EL GOL, en comencem a parlar, però clar, potser ja estarem tots al geriàtric...o al psiquiàtric.

Anónimo dijo...

Colló Uri, que els diaris d'europa i del món(fins i tot als Estats Units) comentin el gol de Ronaldinho i no el del rifle Pandiani és una injustícia.

Per cert m'agrada la samarrerta negre i rosa de la segona equipació.

Anónimo dijo...

A veure quin mal rollet que volta per aqui no !!! Ja saps que soc del Barça i realment el golassssss es genial, no tant com el del Rivaldo al meu entendre.... i del tema del Deco per a mi ja el poden vendre, cap problema i amb la pasta fixem algú altre !!! Bon dia

Oriol dijo...

Txell, no és enveja però es que sents a dir unes tonteries tot el dia que al final no em puc reprimir.
clint, un golet apanyat i en quan a robar, que ens heu d'explicar de robar.
puji, físicament és impossible, en Tito Tamudo té tot lo que seria el coll encarcarat, no ho pot fer, però en canvi sempre ens marca a les finals.
Motoret, ei, benvingut, com va amb la Michele? Ara que parles de diaris et recomano el TBO d'avui (Sport), rajan del Cannavaro que és una passada.
Farlopa, tenia problemes bloguistics però recuperat al 100%, jo el Deco el trobo insustituible, més que al Ronaldinho, és una bèstia al mig del camp i a més sobrat de classe.
Jbauer, aquell gol si et dic el que penso em fotré els amics pericos per sobre però si és per contestar-te val la pena. El gol de Rivaldo era més important i de més lluny, quedaven fora de la Champions, però era més fàcil de rematar perquè revia d'esquena a la porteria, El del Ronaldinho és un centre amb efecte i és molt més difícl de controlar i rematar. Això penso jo, però no hi entenc gaire o gens. Vaja rollo que t'he fotut, eh?

Anónimo dijo...

Oriol ets un provocador eh! quina polseguera! i encara no ha passat tothom. El gol del Rivaldo és millor per mi, per el significat i sobretot SOBRETOT perquè li va fer al cañizares! (quanto cabrón!)
Els pericus sempre podreu recordar aquell del Tamudo que va robar la pilota de les mans del porter, fent allò que deiem al pati del cole "Xupa postes" jejeje
Per cert, no has dit com va anar el circu, hi havia maltractament animal o no?

Mikel dijo...

Ops Bauer....has inclos l´espanyol dins la categoria d´equip catala??...bufff...aixo es una mica discutible.

Sobre el gol d´en Ronnie.... de fet.... hi ha coses que no cal discutir-les. :-P

Anónimo dijo...

Jo crec que va xutar amb l'espinilla a proposit. Es just el que volia fer.

Oriol dijo...

clint, mikel i dani, sobretot el bon humor que no falti.
Del circ t'ho explico en un post perquè és un pel llarg. ok?

Mikel dijo...

que no falti que no falti...

Anónimo dijo...

Com que estic de bon humor, m'he dedicat a contar les paraules que dediques a aquest "golet" sense importància:

366 paraules
1.575 caràcters sense espais
1.940 caràcters amb espais
1 paragraf
23 linies

no esta malament no?

Unknown dijo...

Uri, lo dicho a Puji's. Hi ha una dita castellana que diu "no está hecha la miel para la boca del... perico". Me n'alegro de la bona salut del teu blog!

Candela dijo...

Com a tots els posts de futbol, em limito a saludar. HOLA! Que bé que ja es pugui veure el teu blog des de divendres fins ahir que no es podia!!! que et vaig venir a veure i no em vas rebre! tot blanc!!! tot merengon!

Otger Cataló dijo...

el millor gol que s'ha vist al Camp Nou és el de Rivaldo, de totes formes, segur que en Coro, en Luis García o en el "killo Tamudo" n'han fet de molt millors !!! ;)

Oriol dijo...

clint, i ho he fet tot solet, sense ajuda de ningú, que et sembla.
kanu, tens raó, si jo veiés un golarro de tamudo, rollo espinillassu, pensaria ¿on m'han fotut la càmara oculta?
candela, et responc el de sempre, jo tampoc hi entenc d'erotisme i a vegades hi poso la meva en el teu. Merengon no, no,mai.
Edu, recordo varis, Roger Garcia de mig camp, Cristobal de 40 mt. ui quants...

Anónimo dijo...

Algú em pot explicar de quin coi de gol esteu parlant tot el dia? No serà el que li han fotut a la pobra Tura que es queda sense mossos? O era la jbauer que ficava un gol a la Candela? O era l'Oriol que ES VA QUEDAR BLANC TRES DIES DEL GOLASSO del Profidén?