jueves, 23 de noviembre de 2006

Les tinc jo


Companys, amics, família, guionistes de Ventdelpla, seguidors del Eduard Punset i aficionats al Iker Jimenez, pareu !, no cal que seguiu buscant !!,pareu de patir i relaxeu-vos, estan amb mi, totes a casa meva.
No sé si tinc un femer, en Hitchcock rodant una peli a casa i no m'he enterat o un cementiri de "musca domestica" però en tinc una pila remenant pel menjador, cardant, si, si, cardant per la cuina amb els nens per allí, llegint el blog a la pantalla de l'ordinador, fotent cops de cap contra les finestres, i mirant la tele, m'estant esgotant, són molt pesadetes.
Les espanto, les cacem, els hi tirem matabichus, llimones amb claus, la casa està prou neta però no hi ha manera que marxin.
Algú té algun remei? Ajudeu-me !

14 comentarios:

Candela dijo...

És que amb la calor estan ben tontes aquestes mosques... Jo no sé perquè aquest any fa tantíssssssima calor...

Toy folloso dijo...

¡ Aquesta de la foto es una mosca de femer !.
Si t´entra alguna a casa i li vols posar un parany per a poder-la matar, prepara-li uns calçotets amb marques de frenades, les torna boges.

Anónimo dijo...

Uri: lloga'ls espais per fornicar. En pla mueblé.

Et treuràs una pasta.

Mikel dijo...

Si les mosques de casa teva son com les de la foto mala senyal...jejeje

Jo trucaria directament a l´Iker Jimenez , no deu ser pas normal que tinguis tanta mosca a finals de novembre...

Txell dijo...

Oriol a casa els meus pares, passa exactament el mateix. Cada dia mentre dines, et van voltant 4 o 5 mosques... un fàstic vaja.
La meva teoria és la següent i la veritat és que la tinc força ratificada: La veïna de sota té un gos que es caga al balcó, allò és un cúmul de merda i evidentment una infinitat de mosques...

Anónimo dijo...

Busca en alguna de les torretes que algun gracios que haguessis convidat ultimament no hagues amagat un cagarro i sempre et quedera ara que els preus dels pisos estàn economics canviarte de casa !!!! Passis un molt bon dia !!!

Anónimo dijo...

jo per mi que venen perque tens aquella estrella michelon! o igual truca al csi que algun veí no hagi amagat algun cadavert entre les parets...

Oriol dijo...

candela, molta calor, tot i que ja fa dos dies que he connectat la calefacció.
toy folloso- benvingut company de comarca, pren nota.
cruella - tu si que saps treure el millor de cada situació. Posem a 20€/hora?
mikel - cada vegada que veig al iker a la tv, em poso dels nervis. a més, l'altre dia vaig veure al homozapping que el parodien superbé.
farlopa - ho miraré, un cagarro? sempre m'ha fotut molta gràcia la paraula cagarro. Un dia amb el Puji, parlant de noms que foten gràcia, rollo Felipe Lotas i coses així, ell va dir Mónica Garro, ens petavem de riure.
clint - calla, imagina't. Potser per això se'm mouen les cadires soles i apareixen cares als armaris de la cuina, mama por!!.

Oriol dijo...

txell - Per aquí ningú té cap gos, però ens queden els imbornals secs de no ploure i suposo que això va venir mosques. Fan molt de fàstic. Però em decidit amb la nena jugar a caçar-les, és divertit, es distreu i serveix perquè mengi.

Anónimo dijo...

Carden perquè els falta poc temps per dinyar-la, i estan pesadetes perquè aquest any els han donat uns dies de regal, però si totes són cas teva sí que és estrany, potser sí que tens un tiu emparedat!

Anónimo dijo...

ei Oriol!
Em sembla que marxaran abans les mosques que el personatge que tens linkat! :P (i més us val, perquè com s'emporti els calers...)

Otger Cataló dijo...

jejeje saps la canço de: mata moscas con el rabo tolon tolon tolon tolon ... ? així que ja saps el que has de fer i més després d'haver superat la teva experiència homosexual jejeje

Anónimo dijo...

És clar; si ja has encès la calefacció han trobat el paradís: d'aquí no em mou ni el déu moscó, que s'ensumen que no queda molta caloreta i busquen on passar l'hivern.

Anónimo dijo...

Vas aconseguir que marxessin Oriol, o has hagut d'esperar al "canvi climàtic" :-)