lunes, 20 de noviembre de 2006

L'estel mixelong !



I que més !! Au, va!! Arzac, Bersategui, Ruscalleda, Subijana, Dacosta, Santamaria i jo? Què passa? Després em diuen que sempre em queixo, que no tinc raó i que sóc un exagerat, ah si, doncs mira,si, si, molt "cuento chino" però els fets parlen per si sols.
S’han d’haver equivocat, no pot ser, amb aquell carinyo que li poso al bullir l’arròs, les moixaines a les botifarres a la brasa, les pessigolles que li faig a les ungles quan tallo el pernil, l’amor que poso al remenar les sopes instantànies, les carícies del tomàquet amb el pa i res!, no ha valgut per res!! Un altre any sense estrella!! .
Sóc un incomprès, no em valoren, on carai han estudiat aquests grans crítics, que m’ho expliquin, vull respostes concretes.....en fi, vaig a fer-me una llauneta d’espàrrecs per sopar, a veure si em calmo !!!.

10 comentarios:

Mikel dijo...

algun premi si que t´haurien de donar perque sens dubte s´ha de tenir un estomac a prova de bombes per ser de l´apaño

Anónimo dijo...

Algun dia, aquests crítics del tres al quarto hauran de lamentar aquest error històric, Oriol. Com en Pla i els premis d'Òmnium, ja m'entens.

Txell dijo...

Aida Nízar... argggggggggg!!!!!!!!! Quina tia més golfa, redéu!

A mi també m'haurien de regalar una estrelleta d'aquesta, Oriol. Alemnys amb el meu ranxo no et quedes amb gana!

Ojo amb els espàrregs que són diürètic i després fa pudor el pipi!

Puji dijo...

Qui collons són aquests gavatxos de la guia miguelín per venir-nos a dir el que és bo i el que no? Els bons restaurants són els que surten al meme gastronòmic!

Anónimo dijo...

T'has de fer més propaganda, alguns posts sobre receptes pròpies, coses així.
Jo ara mateix estic força interessat en aquesta recepta de la llauna d' espàrrecs...si tens un moment me la passes!

Oriol dijo...

mikel - i els collons també són a proba de bomba, jeje.
cruella - si no ho entenc, ho repeteixo, no ho entenc.
txell - vaig canviar el link tres vegades, primer lluis canut - pilar calvo, després Kiko de Gran Hermano i finalment la Aida..
jbauer - recuperada per fí, perfecte. Jo també faig el caldo com tu, queda boníssim i rapidet i molts cops la carn d'olla és semblant a la teva.
puji - on estiguin els restaurants de la guia blogchelin que s'apartin els de tapes vermelles. Que per cert, ens vem oblidar el Trinquet de Poblenou.
Clint - et faré cas, em faré més propaganda i receptes on line.

Candela dijo...

Soc la única que no sap cuinar!!!??? quin desastre!!!

Anónimo dijo...

Oriol que es noti, a veure quin dia és el que fas una recepte al post d'aquelles que ens puguem llepar els dits, o millor a veure quin es el dia que t'estires i ens prepares uns platets... jejejej ;)

Mikel dijo...

parlant de cuina , els perikitus teniu descontes al comprar conserves Dani??

Oriol dijo...

candela, tu ets el plat principal, no has de cuinar, a tú s'ha t'ha de cuinar, que és molt diferent.
FARLOPA - tureru, tureru, tureru !!
Mikel - doncs si, quan vas a la caixa si treus el carnet de soci, et fan un 70% de descompte i el que pagues va destinat a una ONG que es diu CERECECU "Centre de Recuperació de Cervells Culerots ", jajaja.