jueves, 2 de noviembre de 2006

Pon un Kamasutra en tu vida

¡¡Sogru!!, vostè hauria de deixar ,en aquest precís moment, de llegir el post..........Gràcies.
Fa pocs dies, en una altra mostra d'estima cap a la meva costella, vaig decidir fer.li un regalet que ja feia temps tenia pensat. Així que vaig anar a una llibreria de Platja d'Aro, em vaig plantificar davant de l'estanteria de "ciència ficció" i em vaig fullejar (amb u) tots els Kamasutras que hi havia apilats sense que se'm notés a la cara tot el que estava descobrint. Finalment i després de molt fullejar vaig decidir comprar-li el " Kamasutra para mujeres", per tal que no poguin dir que em feia un autoregal.
L'agafo i el porto cap al mostrador, on estaven les dependentes embolicant uns tigres i uns camions safaris per uns nebots d'unes senyores que hi havia pagant. Jo amb el posat més seriós que vaig ser capaç li dic "també me'l embolica per regal, si us plau, que el meu pare en fa 65 i li faré una broma", just com quan tenim 14 anys i compravem aquelles revistes marranotes. No volgueu veure les cares d'aquelles cacatues, del llibre a mi i de mi al llibre, unes 5 vegades. Una de tant oberts que tenia els ulls s'ha li van caure a terra i els hi vaig haver de collir.
Jo impassible, com l'americà, pago, agafo el cotxe, arrivo a casa. La costella esperant-me per sopar i ...li donc la sorpresa. Amb tota la il.lusió del món, agafa el llibre, el desembolica i al veure que era, es comença a riure, i vinga riure, bé com a mínim li ha fet gràcia. Veurem com acaba la nit, jejeje..(si, si del forjado)
La nit, va acabar com moltes altres, es va dormir al sofà després de sopar. Però amb el llibre per allí sobre. Així que el vaig agafar i me'l poso a "memoritzar". Aquí vé el problema, quan començo a llegir i a veure les fotografies amb atenció, vaig deduir ràpidament que hi havia alguna posició que fent molts estirament, i perdent una vintena de kilos, podria arrivar a aconseguir.ho, però n'hi ha moltes més que tinc moltes opcions de que se'm trenqui el ninu a més d'haver de tenir-lo tamany Nacho Vidal, com servidor no és el cas, sobren el 60% dels fulls.
Total que m'he acollonit i aprofitant que dormia li vaig amagar el llibre, i ara no se que fer. ¿Li torno? ¿si li torno corro el risc de prendre mal?. De moment el continuo amagant. Carai amb el Sr. Cama i la Sra. Sutra!
Bon cap de setmana a tothom.
PD- El proper cop penso que li regalaré la cuina dels bolets.

13 comentarios:

Txell dijo...

Has arribat a la posició de la politja??? És tremenda!!! Però haurieu de procurar que el sostre aguantés el teu pes.
Per mi que els que es van inventar el kamasutra, eren contorsionistes.

Anónimo dijo...

Collons Txell, sí que estàs puesta...

L'altre dia em van enviar un PowerPoint amb postures del Kamasutra i fotos reals i em fotia mal tot només de mirar-ho.

S'ha de ser contorsionista i estar escalfant mitja hora abans i fer estiraments després. Sino, l'endemà deus tenir agulletes als llocs més inòspits.

Puji dijo...

La parella protagonista del post em va regalar fa uns dies un dau d'aquells que el tires per triar la postura. Era un missatge subliminal per a tu, Oriol?

P.D. En el dau no hi ha la de la politja (Txell, volem una descripció, pero ya!)

Oriol dijo...

Txell,la politja no, pero a la "embestida del tigre blanco" si.jajaja.
Oscar, reflex o fluogoprofen a l'esquena va molt bé.
Puji, l'era, l'era.

Gerard Agudo dijo...

Pensava que parlàvem de política, el Kamasutra és el què practiquen des d'ahir les forces polítiques no? Tot i que alguns crec que es dediquen a l'onanisme.

Anónimo dijo...

Oriol,
Et faig saber, per si el llibre en qüestió no ho aclareix, que la clau de tot això està en la profunditat del "yoni" i la llargària del "lingam". Cal que tradueixi "yoni" i "lingam"?

Oriol dijo...

cruella, ¡benvinguda! i bensabuda. Yoni era un colega i lingam un equip de futbol anglès?

Mikel dijo...

Tot es questio de paciencia i practica , si em soportat tres any de tripartit podem soportar un bon grapat de posicions de kamsutra...

Oriol dijo...

Mikel.- si n'hem de passar tres o quatre més vol dir que serem capaços de fer tot el llibre!
Jbauer.- tens els meus màxims respectes, fem bona la dita de "parece mentira com la ..... se estira"?. Et linku, tens un gran blog.

Anónimo dijo...

Collons amb el llibre, que ruli el power point per fer-nos una idea, per cert em pots dir l'autor del llibre ??? Jo el trobo super original i no l'amagaria... costi el que costi les has de fer totes i posar fotos !!!! jejeje,jeejejej Bon cap de setmana !!!!!

Anónimo dijo...

Hola a tots. Som un grup de ciutadans anònims, d'aquests que tothom diu que conformen la societat civil catalana, i que no tenim cap vinculació en partits polítics ni grups d'opinió. Simplement la nostra opinió és personal i des d'aquí la volem transmetre.

Volem aprofitar l'oportunitat que ens dóna un blog per demanar-vos a tots aquells que hi estigueu interesats en participar en la següent idea : tots aquells que sigueu votants o simpatitzants de CiU o Esquerra i vulguin que aquestes dues forces polítiques conformin un govern de coalició que alguns han vingut a anomenar Pacte Nacional, que facin arribar a tots aquells que pugui interesar i als líders de CiU i d'Esquerra el següent escrit demanant-los que facin tot el possible per fer un govern Nacional fort i que d'una vegada per totes faci una força real a Madrid.

Podeu fer arribar aquest escrit a Josep-Lluis Carod-Rovira a través de la direcció
http://www.carod.cat/seccions/contacte/contacte.asp.
Podeu fer arribar aquest escrit a Artur Mas a través de la direcció
http://www.ciu.cat/microsite_seccions.php?sec_ID=805&ms_ID=7

Nosaltres estem oberts a qualsevol proposta i per això us deixem el nostre mail de contacte, per tots aquells que ens vulguin fer arribar les seves propostes i les seves idees, fent servir aquest blog com a punt de contacte per aconseguir d'una vegada i per totes un govern de Catalunya fort i nacional. Mail de contacte : pactenacional@hotmail.com

Text a enviar

A l’atenció dels Srs. Artur Mas i Josep-Lluis Carod-Rovira

Com a persona anònima que he votat una de les seves opcions polítiques i/o sóc partícip de les seves idees o programa, els hi demano formalment que facin tot el possible per què les seves forces polítiques confirmin un govern on tingui prioritat els interessos nacionals de Catalunya, el desenvolupament complert del nou estatut i on prevalguin les decisions que es prenguin des de Catalunya, així com tanmateix es pugui fer una força real quan es negociï a Madrid.

Atentament,

Un ciutadà anònim.

Anónimo dijo...

Repte aconseguit !!!

Candela dijo...

Bona nit! Com pots veure he buscat el teu post del kamasutra. Jo mai l'he llegit amb gaire atenció però trobo que m'has donat una bona idea ja que estic en fase de innovació. Un petonàs.