miércoles, 29 de noviembre de 2006

Psee

Dissabte passat, el titi, la costella, els pitufus i els sogres vem anar a veure el Circ Raluy. Varem enfilar cap al camp de futbol vell del Palamós, engalanats, nets i cofois. Estava nerviós, a mi no m'agraden gaire aquest espectacle, em fan patir, però calia anar, que pensarien els nens si el seu pare es fes enrere, casumlou. Tot va començar bastant bé, el sogre es dedica a això del circ, a la part documental, no a la espectacular, i va conversar amb una coneguda que ens esperava i ens va fer passar a un bon lloc. Tot és com petit, la pista és petiteta, no és gran com las de la tele lu cam pot semblar que no hi pugui capigue ningú a fer-hi res, les cadires estan folrades amb una tela de vellut vermell i si mires al sostre és com la nova estació que volen fer a la Sagrera, a diferents nivells hi ha de tot, trapezis, amplificadors, tensors, barres per penjar no sé què.
Bé, al gra, encara no havia entrat tothom, la nena comença plorar que vol marxar, el nen a arrencar peces de ferro de les baranes que hi havia, jo nerviós patint, la costella li faltaven braços i els sogres intentant ajudar, total, als dos minuts ja només quedem el 50% dels que anàvem, que hi farem, almenys no hem pagat entrada.
El circ com a tal, és fluixet, hi ha molt replè per fer les dues hores, intenten treure’t diners de tot arreu, collarets de llum, fotografia amb un lleó nadó, bar, enganxines, llibretes, etc...i de l’espectacle només us destacaria, una nena que cap per avall, fa anar els peus per girar moltíssimes coses, uns nois que foten de saltimbanquis i potser el que més em va agradar va ser el LLuiset (fill del fundador i casat amb la d’Igualada com apuntava el Farlopa) i el Leandro, un noiet trempat, que tots dos fan de pallassos i t’arrenquen el riure en molts casos.
Cal destacar que no actuen amb animals i que els carruatges són tots d’època decorats i pintats.
No m'imaginava en aquells moments, que l'autèntic espectacle començaria uns dies després.
Ah, per cert, avui a les 20:45 a TV3 també hi ha espectacle, diferent però espectacle.

14 comentarios:

Mikel dijo...

no em barrufa el circ i sobre l´espectacle d´ahir a TV3....jo em vaig adormir...

Anónimo dijo...

Jo vaig preferir veure el telecinco Hospital Central que posats a mirar qualsevol espectacle era igual de patètic... en fi passis un bon dia, ja ho veus en Farlopa sempre està documentat de tot... jejjejejee

Anónimo dijo...

Uri, estic molt molt trista pel lamentable espectacle d'ahir.

Em tiro al lexatin... o al D?

Anónimo dijo...

Oriol, és que el circ ja no és allò de como estan ustedes! que si vamos de paseo que sillevo torta, que ara et treuen els punts!

lo de l'espectacle que és per el somnifer del molt honorable i la terribas o per el 89 minuts pendents que el "rifle" faci un gol aquest vespre?

xvbyrjtk, cada cop més dificil deixar un comentari!

Anónimo dijo...

És que ni el circ és el que era. Tinc un amic que explica una història d'un circ de quatre persones, que fa trencar de riure.

Txell dijo...

Jo també vaig mirar hospital central.
M'has deixat una mica xof amb això del circ Raluy, però hi tenen animals també?

Jo ahir vaig anar a la presentació d'un llibre d'en Tortell Poltrona... si mai torno a nèixer, vull ser com ell!

Candela dijo...

the show must go on!!!!

Anónimo dijo...

no em barrufa el circ i no em barrufen les entrevistes a polítics.

Anónimo dijo...

Salutacions,

A mi va agradar-me molt doncs el raluy. Vaig repetir una segona vegada. Coincideixo que és una mica cutre lo dels collarets de llum i lo del lleonet: les fotos crec que valien 10 euros.

Ara el circ te ànima, és un circ com els d'abans: familiar. El número del gat i la sardina (a la foto) te la seva cosa. De fet el gat és l´çunic animal que hi actua (Txell) i no vaig veure cap maltracte, el treuen en braços d'una capsa i ja està. Molt entranyable tot.

Oriol dijo...

mikel, no el vaig veure, a més ja spas que tv3 no és la meva.
farlopa ets un crack.
cruella, al D al D.
clint - i allò del circ de tres pistes, només deu ser l'Americano perquè el Raluy ja et dic jo que no. `
puji - no sé qui és aquesta persona però et garanteixo que el més divertit per mi, van ser els pallassos.
txell - és una opinió meva, potser tu el trobaries divertidissim
candela - show must go oooonnn , ooouoooo. I el trio que?
jbauer - cert jackie, espero que demà pugui fer un bon blog. Veurem. No se que fer demà, tinc un dubte entre dues coses.
charlie - no sé si tens pitufus, però aquesta eco em va preveure que tard o d'hora i aniràs

Oriol dijo...

tondo rotondo - benvingut, i gràcies. A mi em va agradar el Lluiset i el Leandro, però per exemple, a Palamós no va haver-hi el nº de les motos dins la bola. El numereet del Tango és un rollo i el de les bombolles de sabó tampoc té gaire gràcia.

Anónimo dijo...

Hola a tots!
Què és estrany, en aquest blog la txell no ha sigut la primera en contestar... Jo tampoc hi he anat mai al circ, però passejant-me a les 8h pel bar de la uni també hi trobo unes quantes fieras...
Per cert, un 0-2 escandalós!! que ens està passant!! això si que és un bon espectacle. Bona nit a tothom.

Oriol dijo...

Poooollllllll. Què fas desperta a aquesta hora? Passa a dormir !!
Espectacle boníssim, si senyor.

Anónimo dijo...

Salut,

Doncs curiosament, vaig anar a dues sessions i el número de "marineros" a la segona el van substituir pel del Lluís Raluy pintant un quadre. El número de les motos dins la bola no el van fer, i el del tango no el recordo, crec que tampoc. Suposo que aquesta certa improvització és part de la màgia del circ. Va agradar-me molt el paper fet per Sandro i pel cap de pista, vestit de blau i amb una veu molt interessant. Recordes el seu nom?