miércoles, 22 de noviembre de 2006

Una experiència homosexual.


Dimarts passat, al famós gimnàs de sempre, al capvespre.
Després d’estar amb la Carol, recullo tovallola i enfilo cap al vestuari. El vestuari és rectangular i hi accedeixes per un dels cantons, a l’esquerra tens un tros de banc, al final les dutxes i des de la porta d’accés fins les dutxes està ple de bancs i taquilles. Doncs bé, jo em vaig col·locar només entrar a l’esquerra, de manera que em quedaven les dutxes i tot el llarg de les taquilles a la meva esquena. Evidentment hi havia més gent que no coneixia, els quals anaven comentant diferents temes, futbol, el temps, en fi sense massa importància.
Jo a lo meu, em despullo, deixant la roba dins de la bossa, agafo el sabó i em poso les sabatilles, em giro de cop per enfilar les dutxes i pam....
Collons, que no m’esperava tenir un paio darrera despullat canviant-se tranquil·lament i.....amb la inèrcia que duia impacto contra ell, el sacsejo sense arribar a caure, premsant tot el que seria el meu ninu contra la seva cuixa ... casumlaputa i a més suat, ahrhj,.... Ràpidament em separo, ens mirem, poso aquella cara d’indiferència que sé posar quan estic en fora de joc, com si no hagués passat res, em disculpo al·legant que anava ruminat coses meves i no l’havia sentit arribar i desfilo cap a les dutxes. Sort, que tot va ser en silenci i ningú més va voler escoltar res.
Quan vaig acabar de dutxar-me, ja no hi era, em vaig vestir de cares al vestuari i vaig marxar cap a casa. Aquí, em penso, va acabar la meva experiència homosexual.
Moraleja”: És per això que li diem al culet, el tercer ull?

14 comentarios:

Anónimo dijo...

jajajajaj I després diran que anar al gimnas es saludable, després d'aquesta experiència si et pica l'ullet el pròxim cop que el vegis no t'extranyi !!!! jaj,aaj,aaja

Anónimo dijo...

ui ui ui ara sobretot vigila, que un cop agafes la fama...ves no et comencin a tirar el sabó a terra a les dutxes!

Txell dijo...

Pobre Oriol! Jo no entec pq li tenies qe donar explicacions... a sobre quel tiu s'et fot al darrera!!! Vols dir que no era ell que buscava rotllo?

Puji dijo...

Tiu! M'havies espantat amb el títol! Vés anant al gimnàs, vés! Això anant a buscar bolets no passa!

Mikel dijo...

La veritat es que (com acostuma apassar amb l´espanyol) l´inici prometia molt mes que la realitat...

Mikel dijo...

jusjasujasujasjas no havia vist la foto del Papa Mazinger Z

Candela dijo...

jajajajjaj

Oriol dijo...

farlopa - casumdeu em fotré el boig i em tiraré per terra.
clint - t'imagines que dimarts que vé em trobo tota la gent del vestuari al lloc on em canvio jo i la resta de l'espai buit.
txell - ep, i tant, potser va ser això, per si de cas no li preguntaré.
Puji - quanta raó.
jbauer - res més lluny que de voler crear-te un malestar, però es que jo no tinc la teva cintura i alguna cosa havia de posar. La imatge l'he trobat a imagenes del google posant "disculapar" o perdon, no ho recordo bé, però és de quan el papa va demanar perdó per les declaracions que havia fet de l'islam.
mikel - algun dia, mira que et dic, algun dia, et faràs soci de l'Espanyol.
candela - sembla mentida que el teu teclat encara respongui, si a mi em fotessin els pits a sobre com li has fet al teu ordinador, t'asseguro que trigaria a reaccionar.

Mikel dijo...

JUUUUUUUUUUUUAS JUASJAUSJASUAJSUAJSAJUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJSUAJSAUSAJJUASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSAJSUASUASJA AUSAUSUJJUASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSJUASJAUSAJ arf arf arf que m´agafa algo..... soci de l´espanyol diu.. JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSJUASJAUSJAUSAJSUAJSUAJSUJASJAUSJAUSJUAUUUUUUUUUUUUUUUASSSSSSSSSSSSSSSSSSS JASUASUASJUAUJSUAJUAUSJUAJSUASJUSAS

Candela dijo...

Oriol, CONFESSA, no vas sentir unes pesigolles dins teu com les que jo sento quan llegeixo a la jackie?

Oriol dijo...

si, si candela, però a l'estomac i en forma de bola alimentaria que volia sortir disparada per la boca. Més aviat vaig tenir un calfred de mil parell de nassos.

Anónimo dijo...

no se si et perseguiran o no, però sóc dels que pensa que aixó d' anar al gimnàs és totalment innecesàri! jejeje jo m'accepto tant fet pols com estigui!

Anónimo dijo...

Oriol, vigila que es comença per demamar perdò i acabes per demanar que s'ajupi. davant teu..En fi, que al millor era culé i tot el paio, eh? (;->). I no li segerueixis la veta a la CaAndela, qeu encara et veig teclejant amb els co...; juas, juas! (de bon rotllo, eh?)

Oriol dijo...

clint - el gimnàs és l'excusa, un dia us faré una foto de les companyes que hi ha.
Vei - tota la raó, també ho he pensat, jajajaja.