jueves, 21 de diciembre de 2006

50714



Ja deu fer tres o quatre setmanes, fent un vermutet a Poblenou, el meu amic 50714, ens va proposar acompanyar-lo, durant les vacances de Nadal, a veure la seva amiga Mari Cruz de Navarra.
- tio que nosaltres anem amb dos nens i us agoviareu.
- Que no Uri, tranquil, si us ho proposem és perquè ho em parlat amb la 50714.
- Ok, per nosaltres collonut, però amb el compromís que si us agafen ganes d’anar a fotre mal porai i nosaltres estem liats amb els nens, agafeu i marxeu tranquilament i ja ens trobarem més tard, per dinar o sopar.
- D’acord, Uri, ho fem així. Com ja hem reservat per nosaltres i ens conèixen, truco jo i que ens guardin lloc per dos adults, una petita i un d’un any.
- Si, sobretot una “cuna de viatge” així no la carreguem.
- T’enviaré la web i mira que et sembla, segurament estarà nevat, agafa cadenes. (cadenes, cadenes, quina gràcia la cadena, poc em pensava que malairia tres o quatre diumenges més tard una cadena). Està al final d’un carretereta, no hi passa cap ànima, s’està de cine i no cal fer res perquè ens fan el menjar.
- Mira, costella, no hauràs de fer el menjar, tu també tindràs vacances..(aquí va caure una cleca recordatori de qui mana a casa).
- Doncs vinga, quedem així.
- Val.

Perfecte, el tema pinta, tranquil.litat, ben menjat, servit,.. buff.., ganes en tinc que arribin ja i marxar. ( atenció, abstenir-se lladre, tinc una alarma de la hòstia i el diners els té el Sr. Hipo Teca Llarga, està entès?).

Passats uns dies, amb la calma sayek, vaig mirar la web de la casa rural amb més atenció, buscant que es pot visitar i quines rutes es poden fer, i vaig trobar això

Eps, oju, això no és el que em pensava, això sembla més un camp de treball, o una ong solidària, no pinta bé. Si apareixo aquí amb el dos nens, em foten a la presó per explotació infantil. Aquí hi ha molta feina a fer, i precisament feina és el que no vull fer.
Total, que porto dos dies trucant al 50714 i no m'agafa el telèfon, és un pèl sospitós, oi?
PD- Al Hec li dic 50714 pk porta 20 anys venent-me loteria d'aquest nº i no ha tocat ni la pedrea mai, i el mal parit, s'ha canviat, casa, cotxe i esquís.
PD2- Les dues fotografies són de la casa rural on anem.

13 comentarios:

Mikel dijo...

"Quedem aixi" "quedem aixi".... COP DE MALL!!! cagundena....i diumenge com veu quedar?? sort del Recre....jejeje

Anónimo dijo...

Jo ahir vaig tornar a picar i vaig anar acomprar el 50714, que com cada any no tocarà. Puto calvo i puto Iggy (a l'Iggy amb carinyo, al calvo no).

Nen, això pinta malament, ja et veig aïllat a los montes de Navarra fins setmana santa.

Anónimo dijo...

He començat a llegir el post amb els ulls mig tapats per si era un número de loteria. Després semblava que no i al final sí que ho és.
Això no es fa! Sort que ja no el recordo.

Anónimo dijo...

Vols dir que aquest amic teu el que necessita no són uns quants braços més? amb aquestes fotos jo dubtaria!
Per molta mazza que posis, no serà tant fàcil que perdonem que només us cageu amb els madriles! Guaita tu els del Recre, té homenatge a l'afició!

Oriol dijo...

mikel, a cinc punts de la Champions, jo no entenc res!!
puji, em penso que l'Iggy s'està mirant un xalet a Andratx.
jbauer, i el casc, les botes de seguretat i les planos, no pinta massa bé. Per cert, cada vegada que veig l'arbre de la comunitat em peto de riure.
vilapou, estigui tranquil mestre, que aquest nº no està al "bombo", se'l ha inventat el meu amic per fotre'ns els cuartus.
clint, si ja dubto, ja.

Anónimo dijo...

Què sapigueu que dilluns em trencaré el braç després de tanta butifarra ... el numero que tocarà és el 23,755 els "corso" d'una amic l'han somiat .... oju peligru !!!!!!!

Anónimo dijo...

Home, igual amb la neu es tapen tots els escombros i eines i no us esclavitzen tant.

Ah, i això de les cadenes... que són, perquè no us escapeu?

Apa, apa, no ploris tant, i pensa en els que ens quedam a casa.

Anónimo dijo...

Si sobra alguna habitació jo vinc a fer de cangur.

Oriol dijo...

edu, dilluns? però el sorteig no és demà?
cosespetites - la cadena és pk l'altre dia amb la bicicleta se'm va trencar al inici d'una cursa. Tens raó, hi ha qui es quedarà a casa, veurem com va.
candela - si hi ha habitació lliure t'envio un e-mail, ok.

Joana dijo...

Ori,
Jo de tu m'assabanteria bé si hi ha cuinera perquè sinó ja veig la " costella" pelant patates i tu fent la carn a la brasa a fora i amb neu!
Bones Festes!

Anónimo dijo...

Passat-ho molt be !!!! Disfruta i no et deixis la paleta per fer la pastera jajajajajajaj MOLT BONES FESTES ORIOL !!! i de baixada paradeta el dia de reis a Igualada ;) jejejejej BONES FESTES !!!!!

Anónimo dijo...

Bon nadal Oriolet!!

http://www.elfyourself.com/?userid=81826ea9051da56c4275981G06122200

Anónimo dijo...

Bon nadal i que no et facin treballar gaire! COP DE MALL!!