jueves, 7 de diciembre de 2006

És pitjor !!!


Durant les setmanes prèvies vaig fent plans, pensant que faré, amb qui, com , ....però quan arriba és massa ràpid, els imprevistos són més dels previstos, tot allò que volia fer es va retrassant i comprimint-se amb menys dies. No té deturador.
Segons les previsions, marcaven, haver anat a caçar bolets, volteta amb la familia, modificació del blog i lectura dels endarrerits, cine. Estem a dijous 19:38 i només he fet la volteta i he vist "El Codigo da Vinci" al Divx. Sense fer res ha passat molt temps, no hi ha manera de poder.lo contenir.
Ahhh, us deixo que ja son i 41.
Eps, i el Bar$a classificat, això si que fa passar el temps lent.

11 comentarios:

Mikel dijo...

El barça ja esta nomes a 7 partits de la seva tercera champions ;-PPP

Joana dijo...

Oriol,
També va bé no fer res i deixar passar el temps.Si et proposes molte coses, en fas la meitat.
Jo he aprofitat per anar a caminar a la muntanya, anar al cinema i llegir.Et recomano "El perfum" :)

Anónimo dijo...

Jo estic aprofitant el pont per quedar amb amiguets i amiguetes! :D En fi que no he sortit de Barcelona però no he parat!

Oriol dijo...

mikel, has sentit el tema del doping del eufemino que ha esquixat al Bar$a, Madrid, Betis i Valencia. Per una vegada, només una vegada i fins que no es demostri el contrari, culés teniu em meu recolzament.
Joana, t'agrada el senderisme? Segurament hi aniré, el vei d'adalt m'ha fet entrar ganes d'anar-hi, fa tant que no vaig al cinema.
Gemminola - surt, surt de BCN una miqueta.

Anónimo dijo...

Ara estam preparant-nos per anar a dinar a Orient. Ja sé Oriol que no vaig fer el meme dels restaurants, però no hi acostum a anar-hi molt. Mira, avui anam a menjar uns caragols i arròs brut i estic emocionadíssima!
I el pont (que no ha estat pont perquè ahir treballava, o al menys vaig fer acte de presència a la feina, que no és ben bé el mateix) el passaré descansant, estudiant, mirant la pluja darrera els vidres, veient pelis, llegint, posant al dia el meu bloc abandonat, fent-vos una mica de companyia als que no el teniu tant abandonat com jo... Per a alguns poca cosa; per a mi, coses petites que em fan feliç

Anónimo dijo...

Bé, la passejadeta pel bosc amb rossinyols inclosos i un dinaret ja els tens al sac! I encara et queda un dia (per muntar el pessebre!)

Petons molt grossos als quatre desde Poblenow. Moltes gràcies!

Anónimo dijo...

Molt bé, Ori. El temps és l'obsessió dels tios.

Cosespetites, a Orient el que fa és una porcella per fer festa de pinyol vermell!!! Si pots, visita la capella dedicada a Sant Jordi (el capellà no té desperdici).

I Cosespetites: saluda'm les pedres, els marges i l'herba tan verda. M'ha agafat el punt melangióis dels diumenges i estic cursi cursi.

Anónimo dijo...

Temps era temps! I va veure'l passar sense saber que ja no tornaria a veure'l. En fi, fes el que puguis que estarà ben esmerçat. Ah! I per no avorrir-te, tens deures al meu bloc.

Anónimo dijo...

Temps era temps! I va veure'l passar sense saber que ja no tornaria a veure'l. En fi, fes el que puguis que estarà ben esmerçat. Ah! I per no avorrir-te, tens deures al meu bloc.

Oriol dijo...

cruella - i de les noies la mida, oi?
vei - missatge rebut.

Oriol dijo...

cosespetites - fer el meme no és obligat, faltaria més. Una abraçada.
Puji - sempre que volgueu, ja ho sabeu.