viernes, 26 de enero de 2007

Els pikarols a casa


Està clar que cada dia més, s’imposa la imatge per davant del coneixement i de la persona, si més no, a primera vista. La primera impressió, és important, dones mostres de quin tipus de persona pots ser, gustos, afinitats, possibilitat econòmica, i trets de personalitat....
A nivell particular, em fixo bastant, tot i que no qualifico ni identifico fins que porto temps tractant amb aquella persona.
Per tant, si entro a una botiga i la noia que m’atén va molt escotada, penso, “és feliç, orgullosa de si, vol agradar,....” si en aquella botiga hi vaig tornat, acabaré fent-me una idea més precisa de com és l’escotada.
Ara bé, que vol dir moro, que passa quan un jefe, que ja li tinc la primera impressió gastada i ja comencem a coneixe'ns per tercera vegada, va sempre amb el pantalons de ¿pana? pujats a “palabra de honor”, la costureta del cul enmig de la natges i amb els picarols carregats a l’esquerra. ¿Com puc aguantar una bronca, una indicació o una felicitació?. Ell dient-me “Oriol, hauriem de tancar el pressupost.......” i jo pensant” caram, ja tenim el repicar dels picarols,...no baixis la vista que se’t notarà.....pensa en futbol, pensa en l’Agudo i la Marta Sànchez però no baixis la vista...sobretot no baixis la vista que hem de menjar cada mes...”. Doncs no es pot treballar així!!.
Si us plau, jefa, digui-li al seu home que es desgraciarà, si fins hi tot li està canviant la veu, té tò de Farinelli, de pujats que els porta, que deixi els picarols per casa i vagi com les persones normals i sino pot ser, digui’m les coses per mail o telèfon, o sinó un dia d’aquest li hauré de dir tal com sona i hauré d’actualitzar el curriculum.
Bon Cap de Setmana a tothom i pels despistats Nàstic-Espanyol.

13 comentarios:

Mikel dijo...

Igual el teu jefe t´esta tirant la canya i tu no t´en adones jejeje
Acoso laboral rollo "atraccion fatal" en versio perica

Otger Cataló dijo...

és la versió laboral del típic xulo piscines. De totes formes, com diu en Mikel, ves en compte ....

Joana dijo...

Uixxx Uri, això pinta malament. Vés amb compta!

Puji dijo...

Segur que són pantalons de pana? Ja ja!

Li pots dir, tio, et veig com agobiat...que t'apreta algun tema?

A veure si capta la indirecta...

Gerard Agudo dijo...

No sabia que el teu jefe fos Julian Muñoz ja ja...que bé que sona l'Agudo i la Marta Sanchez ja ja com si haguésu un 'afair'...

Per cert Ori, la Candela posa fotos seves, quan he vist aquesta foto he dit l'Oriol? Si que li dóna el gimnas però després he estat realista i ... decepció. Com intentes enganyar a la gent.

Força Nàstic

Anónimo dijo...

Uri,ara entenc que faci tants dies que no corries per aquí! entre fixar-se en l'escot de la peixatera i els picarols del jefe, un culé ho tindria clar...però mentre no et toqui el culet quan estiguis fent una fotocòpia no passa res!

Per cert, ets tu el de la foto? ;)

Candela dijo...

Aiiii que jo també pensava que la foto era teva!!!! jajja

Oriol, tots d'acord, aquest tiu t'està seduïnt. Benvingut al mon de l'assatjament laboral.

Oriol dijo...

QUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?
:)))))
i UN gÜEVO!!

Anónimo dijo...

Oriol, recordes aquell augment tant sucós del que varem estar parlant....em penso que "va ser que no"

Sense rencunies eh!

El veí de dalt dijo...

Oriol, árboles más duros han caido! I imagina't que és del Barça el tio! Morbo total; XDD!

Dani R. dijo...

Jo tenia un company que tot el dia que es tocava els picarols com si tingués un tic... i clar quan parlaves amb ell la cosa era una mica trista.

Ps.: Els pericos sou tan bona gent, mira quin detall esteu tenint amb el nastic ... 4-0.

Charlie dijo...

niano naniano nanianooooooo...no penso "fer llenya de l'arbre caïd" eh?...niano naniano nanianooooooo...

Candela dijo...

Ulls tancats ypadentro