miércoles, 28 de febrero de 2007

Per mi, no cal


00:30 del dimecres 28 de Febrer d’enguany:

Un servidor, arriba a ca seva, després d’una reunió a la guarderia per una qüestió municipal del barri.

Em col.loco les pantunfles, el pijama, i em sec al sofà amb el sopar , per menjar-me’l aprofitant la tranquil·litat del moment, esperant que no es torci en tota la nit, mirant qualsevol història de la televisió.

A veure, la 1, rotllo, la uacheefe, rotllo, a espera que avui fan House,.. acabat, cap problema, la nit al dia...uf la Terribas i el seu per què?, se’m fa pesada, a veure el Telecinco,

Hòsties ¡!! La mare que em va parir, quin collons, ...desgraciats,....”i vean ahora como la chacha se ensaña con el pequeño.....”, la mare que els va parir, ja ho he dit, però que collons estant fotent per la tele ( es veu com una filla de la gran puta, gorda i desgraciada li esta fotent bufes a un nadó perquè no menja)... merda, canvio, però la morbositat m’hi fa tornar dues vegades més, almenys 10 segons cada vegada.

Em donc compte, de l’abducció que m’han provocat les imatges i decideixo tancar la tele i sopar tranquil, m’he fotut nerviós amb el que he vist, tinc mal cos i m’ha entrat molt indignació i mala llet. La Milà donant lliçons del que ha de ser un reportatge monogràfic exemplar, “porqué estas cosas pasan y hay que saberlas” i no parant de passar imatges de cops a nens petits de part dels seus cuidadors i del educadors de les escoles bressol, ludoteques, etc...., doncs no em dona la gana, no crec que sigui necessari mostrar aquesta crueltat, no crec que doni més “veracidad” al reportatge, ni aporti informació adicional que faci més fàcil la comprensió. I a més, crec que és contraproduent pel receptor de la informació.
Per tant, Merche, des d’aquestes ratlles et dedico un enorme COP DE MALL ¡!! I pel que a mi respecte, pot anar-te'n a la merda per sempre més, juntament amb el teu equip de redacció i producció.

19 comentarios:

vilapou dijo...

La Milà encara intenta viure de les seves primeres quatre enrevistes que eren una mica "atrevides" (fa 1000 anys). Però ha passat molt de temps i encara no ha baixat del núbols. Cop de mall!!!

Charlie dijo...

sisi, clar, i Gran Hermano és un experimento sociológico.
COP DE MALL!!!

Candela dijo...

COP DE MALL!!!

Oriol, ara surt un spam completament porno. Aiii el sogre!!!

Puji dijo...

La Merche de l'època que entrevistava l'umbral i els ultres de Bastión estava bé, però ja fa anys que fa pena. Cop de mall!

El veí de dalt dijo...

Cop de mall de trascantó i sense clemència!

Unknown dijo...

Un altre cop de mall de part meva a la meva fins no fa tant (abans del darrer GH) admirada Merceditas. A mi em va passar el mateix que expliques. Posar-se com el quico a base de morbositat i filldeputisme no és ensenyar res. Jo vaig acabar mirant l'Arús. No puc evitar l'atracció dels programes de 'petardeo'

Clint dijo...

COP DE MALL!
Quina tipeja! el problema és que no esta sola, son una plaga!

Anónimo dijo...

Si, molts cops de mall a la Merceditas, però coll tallat a les "educadores" de la guarderia aquesta.

Anónimo dijo...

Mall de cop

gatot dijo...

noi... totalment d'acord.

només que jo (i no és cap mèrit, eh?) he perdut el costum d'engegar la tele perquè sí. Vaig estar una temporada sense... i em vaig acostumar a prescindir-ne.

Ara només la engego si vull veure alguna cosa concreta a una hora determinada. Ha deixat de ser el meu animal de companyia.

petons i llepades copdemalleres!

Candela dijo...

Jo des que estic amb el Lumi la tele només en ocasions molt especials (com ahir, ja veus). Fa uns mesos això era impensable per mi!!! Molt millor ara.

COP DE MALL A LA TELE EN GENERAL!

Gerard Agudo dijo...

Quina ràbia fa la Merche i la seva veritat absoluta!!!!

Anónimo dijo...

Joder, a mi m'ha passat el mateix, estava llegint el diari mentres em menjava uns fantastics fideus de ca la lluissa i he arribat a la noticia de la guarde, m'ha deixat un mal cos que no he pogut acabar de dinar.
Cop de mall o del que fagi a la merche i a qui sigui !!

Anónimo dijo...

Jo puc entendre la ràbia que li teniu a aquesta persona, però després del que desvetllava aquest documental (que no vaig veure, per cert, però ja me n'he assabentat per altres programes), crec que les bufetades haurien d'anar en una altra direcció, que n'hi ha que s'ho mereixen més que d'altres. Quan el món sigui una mica millor, llavors ja es podrà lluitar contra coses més supèrflues.
Perdonau que sigui tant tallant, però quan pens que algú pugui maltractar a nins petits em surt el monstre que duc a dins.

Joana dijo...

Jo mentre dino poso música clàssica fluixeta. A la tele trobo que últimament només criden i no els entenc. Per tant ni cas. Una ullada als diaris i les notícies de la ràdio i quedo també amb mal cos, però no a l'hora dels àpats.
bon post Oriol!
bon cap de setmana!

Candela dijo...

Oriol, em diu el Lumi que et digui que què raro, no? avui els blocaires no dediquen els seus posts dels dilluns a parlar del barça... jijiji

Gerard Agudo dijo...

Ori per cert has vist que ahir havien de reemetre el programa i el jutge el va xapar?

Has posat tu la denúncia?? je je

Oriol dijo...

candela, nohe pogut mirar res en tot el dia, em poso aquesta nit, però el Lumi té rao, però que tampoc cridi molt que ahir van perdre una molt bona oportunitat per posar.se a tir.
Gerard, no he sentit res, però això vol dir que jo podria ser jutge. Per Cert, CAMPIONS, CAMPIONS, CAMPIONS, OE; OE; OEEEO.!!

Candela dijo...

era broma, eh? el Lumi no ha dit res el pobre!!!jajaj era per fotre canya...