lunes, 3 de diciembre de 2007

La llibreta de futbol


Dissabte al vespre, com no podia ser d'altra manera, un servidor estava al camp Lluís Companys gaudint d'una nit de futbol.

Vaig veure el partit entre un equip de futbol i un grup anàrquic de jugadors que juguen vestits amb la mateixa samarreta.

El resultat ja el sabem, 1-1, que al Puyol l'haurien d'haver expulsat, que si dos travessers, que si Messi és bonissim (quan no s'amaga a la banda la resta del partit), que si el Rikart és un entrenador pèssim que tots li guanyen la partida, però la "moraletja" amb la que em quedo, és que els pericos tenim un equip de futbol, amb un entrenador excel-lent, i equip tècnic que treballada de debò i un president una mica cagadet, perquè no entenc que foten els Boixos Nois a les grades del camp, a l'únic estadi que els deixen entrar, i que a més aconsegueixen passar bengales i llençar-les a la resta del públic amb total impunitat per part dels cossos de seguretat. Està clar que d'indesitjables n'hi ha a tot arrèu i aquests no representen als culés, d'això n'estic segur, de la mateixa manera que els Brigades no ens representen a nosaltres.

Tornant a la part esportiva, la lliga potser si que l'Atletic de Madriz hi té possibilitats, tantes com el Villarreal, perquè veient el Madrid, els Culerots, Sevilla i València, no sé pas qui s'ha d'emportar el campionat.

I el Ronaldinho, buf, que n'està de passat de forma, es dèu menjar els Big Mc de tres en tres.

13 comentarios:

Charlie dijo...

Laporta babós

Unknown dijo...

Uri, molt fluixet el post, collons!

Clint dijo...

Qui s'emportarà la lliga no ho se, ara que no sereu vosaltres...podeu pujar-hi de peus! jajaja

Els presidents...de pena!

Joana dijo...

Saps allò que diuen que qui perd la nit perd el dia, doncs en Ronaldillo li passa això! aisssss
bona setmana , Uri

Mikel dijo...

Es el berberetxu qui li dona l´esquena al Laporta quan en Laporta entra al palco , per molt que et cigui com el cul com a minim dona la ma al teu convidat , si de fet ho va fer al final del partit...en fi

Oriol dijo...

charlie, ets dels meus.
oscar, caaalma que queda lliga.
clint, vigila tan pujar de peus no caiguis.
joana, ole tu,....
mikel, els culés no hi enteneu de conviccions.

Puji dijo...

Doncs per ser uns arreplegats amb la mateixa samarreta, 1-1 no està malament, no?

mossèn dijo...

una pregunta ... preferiu el futbol a les dones ??? ... curiós ... salut

David dijo...

Ostia! Un pariku que a part de parlar del barça també treu conclusions de l'Apañó??? No m'ho crec...
Conserveu-lo a aquest noi que és espècie en perill d'extinció!

(No obstant, parla primer delBarça per arribar a parlar de l'Apañó... Ja m'estranyava)

ddriver dijo...

Els Boixos estavem on teniem que estar.
EL problema ve perque al vostre taquillero se l hi van fotre els ulls com a plats al veure que podia cobrar 4000 euros de cop per 80 entrades i se l hi va pagar amb una VISA del Barça(el millor equip del mon) i va tragar.
La bengala???efecte - reaccio,cadascu te el que es mereix.
Em vaig quedar parat de veure tants unionistes ecspanyols junts en aquell estadi...ja feu honor alñ vostre nom ,vinga anims,us vull veure a la proxima final d la uefa tirant penals

A trompicons dijo...

Em temo que ni els uns ni els altres es mereixien guanyar el partit, ara que uns es mereixen menys guanyar la lliga que els altres i no penso pas dir qui.

XD

Albert Olivé dijo...

Oriol, lo important és anar sumant. I trobar-te a tu és lo positiu que he trobat en el blog d'en Mikel, que pel que veig només sap que criticar lo nostre.

Endavant Espanyol.

Anónimo dijo...

l'apañó sembla k s'esta despertant del somni. K potser us pensaveu k anirieu a la CHAMPIONS? Si feu UEFA ja podeu estar contents ja. Gràcies ATHLETIC i gràcies FACHADOLID. L'Apañó, a 2a, que és on històricament es mereixen estar :-)