lunes, 16 de octubre de 2006

La lliga agafa forma

Ja s'ha disputat la Jornada 6 i poc a poc els equips van prenent posicions.

El Bar$a tot i que em pessi tornarà a guanyar la lliga, és l'equip més sòlid i que marca distàncies molt aviat. Pot perdre partits esporàdicament però és molt fort en totes les línies, i el més important és que tots els jugadors són substituibles.
Valencia i Madriz tornaran a fer el mateix paper de l'any passat, perden punts absurds en camps no massa complicats i no poden pressionar al culés.
L'equip que crec que aquest any estarà a la Champions serà el Saragossa, és un equip molt bò tècnicament i es pot concentrar només en lliga i copa. ( No se gràcies a qui ;.PPPP) En sis partits ja porten 14 gols a favor i el problema en defensa que en porten 9, però crec que és més fàcil ordenar una defensa que ensenyar un tio a rematar a porta.
Per la zona baixa, evidentment els meus junt amb el nàstic, i crec que acabaran lluitan el Racing, Mallorca i la Real que tindrà tanta feina o més que nosaltres.
Especial atenció als arbitres que no tenen ni puta idea i a més veuen penalts allà on no n'hi ha, però són les regles del joc i es poden equivocar. Al final la lliga crec que és justa.
Cal que el comité o la lliga o la federació castigui severament accions com la del "kun Agüero"d'ofici. D'acord que sempre simules una falta o un penalti o en el basquet expressiones molt més una personal però d'aqui a fotre el gol amb la mà quan la pilota està a 50 cm, són accions que cadavegada més infecten el futbol i fan que deixi de ser un esport "honest", no sé com explicar.ho, és fer massa trampa. Que lluny queda aquesta acció de la carrera i les llàgrimes d'en Toni Elias al acabar la cursa de MotoGP.

4 comentarios:

Mikel dijo...

el kun simplement es va trobar que la pilota picaba a la seva ma , no va ser pas intencionat jusajusajuasus
Sobre els teus... com a confesat cule , soci i practicant haig de confesar i confeso que crec que aquest any ho teniu força malament ;-PPP

Puji dijo...

D'acord amb tot, però crec que et deixes el Sevilla, que té molt a dir en aquesta lliga.

Pel que fa l'Apanyó em reitero en les meves prediccions, i per favor feu fora Valverde pero ya!

Gerard Agudo dijo...

Que t'escoltin els manyos. De quasi tots es sabut els meus sentiments vers el Saragossa tot i que m'agradaria que es classifiquessin per champions crec que es quedaran amb la uefa.

I per cert em fa molta ràbia el Sevilla!!!

Oriol dijo...

Puji, segur que el Sevilla estarà allà, però no crec que aguantin tot l'any.
Mikel no vull ni pensar.hi un altre final igual.
Gerard crec que aquest any els "manyos" fotran guerra.