martes, 24 de octubre de 2006

Supèrbia culé


Gràcies als esdeveniments de la setmana passada , on el Bar$a es va enfrontar al Chelsea i al Madriz i en tots dos partits va perdre, s’ha aprofitat des de tots els àmbits periodístics i un gran nombre de particulars per retraure infinitat de queixes i problemes als jugadors.
Particularment no creia que perdessin contra el Madriz però després de 90’ Així va ser, i en honor a la veritat, si no hagués estat pel Silas “link boníssim del Puji” segur que el partit no hagués acabat igual. Deixem estar l’expulsió del Emerson o del suposat penal, estem d’acord?
Les coses pel seu nom, collons!! ha perdut contra el Chelsea a Stamford Bridge per 1-0 i amb el Madriz al Santiago Bernabeu per 2-0, que passa? Són onze tios de la millor plantilla del món contra onze tios de la segona millor plantilla del món. Sempre han de guanyar? No els pot ni guanyar el Chelsea i Madriz a camp propi, amb la seva afició, el seu ambient, la seva ciutat i sobretot emprenyats de perdre l’últim any?
Sr. Blaugranes, cal ser més humils i entendre que a vegades, en el cas culé i per desgràcia, poques vegades, toca perdre. En qualsevol joc algun dia es perd, i és un dels principis fonamentals de qualsevol esport juntament amb la humilitat (això va pels taconets del Líder de l’Exèrcit de la cinta vermella, ramones del Deco, etc..) i el respecte pel contrari, valors dels quals alguns clubs en careixen.
Au!! a entrenar !!

10 comentarios:

Txell dijo...

Això... entreneu, entreneu que a segona anireu! :P

Puji dijo...

Tens part de raó, perquè quan un està acostumat a guanyar i a jugar com els àngels, quan les coses van una mica malament, senta pitjor.
En canvi quan estàs acostumat a patir i a jugar de puta pena, quan treus un empat a casa a l'últim minut estàs de celebració.

Anónimo dijo...

Txell, Puji, la diferència entre Bar$a i Espanyol és que amb el li pagueu al Ronalpinhos nosaltres paguem tota una plantilla. No creieu que guanyar així és molt fàcil?

Jo no us canvio per res del món. Estic molt orgullós del nostre equip i dels nostres jugadors de casa.

Anónimo dijo...

I el que ens estem rient?
No té preu!

Otger Cataló dijo...

una pregunta el de la foto es en Christiansen?

Anónimo dijo...

Ja els hi està bé als culés un parella de collejas! llàstima que els hi ha arribat massa aviat i estan a temps de rectificar. Ai ai ai si això hagués passat al tram final, llavors si que riuriem!.
A todo cerdo le llega su sanmartin!
Salut.

Oriol dijo...

Això puji i txell, paraules com superació, il.lusió, esforç, no formen part d'un club com el vostre. Si falles en els fitxatges, no passa res, es renegocia el contracte de les teles i tornem a fitxar.
Edu, no ho sé.
Benvinguda poll teniquímic

Modgi dijo...

Oriol, em sembla que som els 2únics tiu del món que pensem així.

Altrament, aprofito que l'àvia està estesa per fer una reivindicació: puta madrit.

Oriol dijo...

modgi perico?

Mikel dijo...

Suposo que desde la distancia a la clasificació , desde alla baix , es aixi com es veuen les coses.
De totes formes l´humilitat de la que parles no es del tot certa perque de tant en tant quan us acosteu us creieu que sou equip uefa i l´espanyol es dels equips que SEMPRE ha tingut els presupostos mes alts , res a veure amb abrça i Madrid evidenment pero si la teva intenció es comparar presupostos no se que feu sempre a baixa de tot de la clasificació i patint per si baixeu o no a segona , per presupost minim uefa i durant molts anys on els Lara regalaban autenticas burrades de diners fins i tot a Champions... aixi doncs el rollo diners no el podeu fer servir com a critica