jueves, 16 de noviembre de 2006

Tinc gana !!

A la taula i al llit el primer crit !!.
El benvolut company farlopa catalana, autèntic a on els hi hagi, m'ha passat aquest meme per fer. Com crec que a la gran majoria ens agrada menjar bé, el trobo molt encertat i espero us agradi algun dels llocs que he triat.
Quin és el restaurant que més has disfrutat vora el mar? El restaurant Can Pujol a Sant Antoni de Portmany a Eivissa. Acostumem a agafar unes petites vacances a finals de Juny i anem uns dies a Eivissa. Estàs sopant arran de mar veient pondres el sol i econòmicament parlant està molt acertat.
Restaurant que t'han pres el pèl i no hi tornaries ? Casualment també es diu Can Puyol. És un xiringuito ubicat a la platja de la fosca a Palamós. Em van fotre una cleca per una amanida,una paella, vi i postres que potser estic parlant de 60 € i a més no tenen el catxarret per pagar amb targeta, uf, com vaig patir. Quan vem sortir li vaig, "miri'm bé perquè no em tornara a veure més".
Restaurant que has gaudit d'una molt bona carn a la brasa? Tants i tants. Si estic a Poblenou, on tinc els origens, recomano "el Racó de la Vila" i el solomillo a la pedra, fantàstic, i de postres tenen la Coca de Llavaneres que a més de pija està bonissima.
Restaurant més romàntic que has estat? Els més romàntics potser va ser de "novietes" amb la costella, però està clar que no anavem a gaires restaurants amb les vitamines que teniem. Ara, recomano un per disfrutar amb la mitja taronja que és el Far de Sant Sebastià a Palafrugell (Llafranc). A dalt de tot del far, ho han rehabilitat i acondicionat tot, està molt i molt bé.
Restaurant que hi aniries cada dia? Mas Ferriol, a Mont-Ras, tenen un menú setmanal que no arriba als 9 € i hi pots trobar grans plats i cuinats amb molt tacte. A més si et sobra una estoneta pots perdre't pels boscos de darrera que hi ha algún pinetell.

Recomana un restaurant romàntic i econòmic. Em permeto la cara de recomanar no un restaurant sinó un poble sencer. Palamós. Concreto, concreto, Hotel Arcs de Monells, però tampoc és molt econòmic, ah no, espera ja ho tinc, El Dorado Mar a Sant Feliu de Guiíxols.

Passo el meme a la companya cosespetites i al Mikel. Segur que ens recomanaran llocs increibles, com tot el que diuen.

6 comentarios:

Txell dijo...

Ei cabrónnnnnnnnnnnn!!!! Avui m'he llevat amb un rau-rau a l'estòmac espectacular i no vull ni imaginar-me aquest sulumillu!!!! I jo amb un Danacol, dos torradetes i una mandarina :(

Puji dijo...

Tio! Ens tens abandonats! A veure quan ens portes a aquests llocs pájaru!

Anónimo dijo...

Hòstia, Oriol. Doncs jo vaig tenir una mala experiència a l'hotel Arcs de Monells!

Anónimo dijo...

Oriol, que m'en dius de Can Tinolis, que no se si serà molt romàntic, però que recordi era prou econòmic! I tb estic amb la Txell, té una bona pinta aixó del solomillu a la pedra...just abans d'anar a esmorzar!

Oriol dijo...

Txell- un danacol?, ostres, em moriria. Un mini de fuet i avall que fa baixada.
Puji - Tens tota la raó del món. HO hem de fer segur, cara Desembre, en seguim parlant. Un soparet de rodrigues?
Cruella- És tot el conjunt, carrers, cases, a mi em va agradar.
Clint - Et pots creure que hi he passat per davant cents de vegades, ser qui és l'amo, m'ha n'han parlat, i no hi he anat mai. Un de pendent.

Anónimo dijo...

Bé, Oriol, dona'm uns dies per pensar; soc tant despistada i tant poc sibarita que no sé si sabria respondre totes les preguntes. Ho intentaré.
Per altra part... m'està entrant una gana!