jueves, 4 de enero de 2007

Pinzellades II


Ho varem aconseguir, oblidar a quin dia estàvem. Entre nosaltres ens preguntàvem si estàvem a dimarts, si era 27 o 28, si era demà o passat demà quan havíem de tornar cap a casa, igual que quan disfrutàvem, de menuts, d’aquells tres mesos de vacances que ens permetia el sistema educatiu.
Però com tot lo bo s’acaba i disfrutar de vacances és “lo bo”, el dissabte 30 tornàvem de travessia per l’autopista fins a Palamós, i poc a poc varem anar tornant al nostre passat, que no és tal passat sinó present, però que com estàvem fora de la rutina i la ..….bé, m’heu entès segur.
En fi, que des de que he retornat a la meva “vidorra” he rebut varies sorpreses que us volia comentar, unes de molt tristes i d’altres tristíssimes, les tristes les comentaré poc perquè no cal anar més enllà i tampoc vull amargar a ningú, i les tristíssimes, doncs les comentaré una mica més. L’ordre l’he reflexionat de tristes a tristíssimes.

a) L’atemptat etarra i per descomptat tota la reacció del govern.(sense comentaris):
b) Executar al Hussein i ensenyar-ho per TV. (sense comentaris):
c) El tancament provisional de dos companyes: Jbauer i Gemminola, molta sort per elles.
d) La famosa nit del sms. Us transcric dos que vaig rebre i no els he vist aquí ni aquí : “tu que entiendes de vinos, cual es la diferencia entre un rioja y un penedés? Que cuanto mas al pene des, mas Rioja se te pone ¡ Bon Any Nou!.” I també aquest “ que tu vida en el 2007 sea como la de un cepillo de dientes: que tengas mucha “pasta”, que tengas un buen “mango” y que se te cepìllen tres veces al dia.”.
e) La carta als reis dels meus senglars. Infinita. Després de gastar dos bics i 500 fulls Gvarro, la gran va decidir agafar totes les revistes de joguets i grapar-les juntes, enganxar tres cares dels reis i donar-m’ho. “té papa, oi que si?”, des d’aquí aprofito “-mama, papa i germans, iaios i tietes, cosines i nebodes, les vostres opcions a que us deixin alguna cosa a casa, han caigut en picat, els nens són els nens. Això no vol dir, que aquesta mentalitat s’hagi d’aplicar a les vostres llars i la tele de plasma arribi a casa d’algun, eh, organitzeu-vos però de mitjons i calçotets ja en tinc prous”.
I per últim, el que més m’ha sorprès ha estat:
f) Que aquest paio, tingui paper a “mar de fons”. Aquí si que molts comentaris i cap de bo. De per si, el Benet i Jornet i aquestes series m’irriten, per mi “cop de mall”, però si agraden, doncs endavant. Al Àlex Casademunt també “cop de mall” però mira, el noi és com és i no hi pots fer res però dono gràcies que no tinc cap dot interpretativa i em guanyo la vida d’una altra manera, perquè si hagués de confiar que aquestes productores donguessin oportunitats als actors desconeguts i novells a les series que es fan per aquí, em moriria de gana, però de molta gana que em moriria.

Em vinc a referir, que tornem a ser-hi per aquí i espero que disfrutem.

PD- el mot “disfrutar” està mal dit en català, no existeix. Hauriem d’afegir-la, no? , a gaudir!.

15 comentarios:

Anónimo dijo...

Ben tornat doncs, ara si tornes a posar un link als "parchis" avisa, que ha anat d'un pèl que no caic de cul!
Vinga i a acabar de comprar!

Anónimo dijo...

Això era Collegats o el Cañon del Colorado? Espero que no sucumbeixis a la febre malversadora...els fills se'ls ha de frenar els peus, a cops! I a "disfrutar" amb el raspall de dents

Zincpiritione dijo...

Juuaaaaasssssss!!! Cop de mall a la filla pija del Pere Arquillué, també!
(es ka no ussastimu!)

Oriol dijo...

ei clint, he estat a punt de linkar el "un globo, dos globos, tres globos...", mm'en vaig enrecordar veient el programa de TV1 de "50 imagenes de tu vida".
ei vei, com ha anat per terres empordaneses? potser ens hem vist i no ens hem reconegut.... Ahir precissament ho parlava amb la costella, que prou camions i nines i punyetes, roba i prou que amb la familia ja reben prou regals.
Zinc, foten molta ràbia, quasi tanta com el "Nadal a tres bandes"

Anónimo dijo...

LAAAA COMETA BLANCAAAAAA.

Qué bo lo del lo-bo..

Oriol dijo...

candela tinc pendent el teu blog, però estic al currili i lo primer que he vist a sigut la "collada de Toses" i dic, eps,....

Crue dijo...

ei, Uri,

L'SMS del raspall de dents va ser citat per al Txell al blog del Mikel. Cop de mall per a tu!!!!!

Ah, i de la JBauer no ET PREOCUPIS GENS.

Oriol dijo...

ok, crue, cop de mall per mi. Missatge rebut, per la Bauer!! .

Joana dijo...

Bentornat Uri,
I veig que tornes amb les Duracel ben carregades... Això de desconectar uns dies, renova.
Ara a currar una miqueta no?

Cosespetites dijo...

Ups, quan he vist la foto de Parchís he començat a buscar-te semblances: el ros, el roig, el moreno? ... tot era una broma, oooohhhhhh!

Miki dijo...

Oriol, ja fa temps que vaig mirant el teu blogg i no he fet mai cap comentari... Bueno, doncs aquí va el primer que no diu res en concret.
Espero que el dos mil set no sigui un dos mil sec... Bon any!!!

Anónimo dijo...

Hola Oriolet!!, hacía tiempo que tenía tu link de tu blog, pero no me había metido hasta ahora.
Así que te dejo un mensajito... Recuerdos a los peques y a la "costella" y FELIZ AÑO!!!!
Ya sabes, tenemos una buti pendiente con los del 5T.
PD: Por cierto, tenia problemas para dormir hasta que encontré tu blog. jejejeje..
Un saludo.

Anónimo dijo...

Au nano, a currar un altre cop!, que per comprar tot el catàleg del toisaràs calen moltes hores de feina!

Oriol dijo...

joana - doncs si, a currar una miqueta, començarem poc a poc i progressivament aumentarem el ritme per arribar a setmana santa amb ganes de plegar.
cosespetites - jo cantant de ´'parchís', jajajajajaja. Clar que ben mirat també hagués estat actor.
mkl, també ho espero, que no sigui gens sec i molt humit.
usuario anonimo, miguel? entrena pa la buti que el 'manillero' de Vilanova se ha apuntado. Nos hemos de ver.
puji, Hombre!! ¿jou ar iu?, nano, ja era hora de tornar, no?

Anónimo dijo...

geotorelxz credit card debt
low interest loans
debt consolidation loan