lunes, 8 de enero de 2007

Mira que t'ha deixat


Dèiem ahir, que alguns ens agraden les festes nadalenques i a d’altres no massa, però que un dinar amb la família o amics sempre és ben rebut.
El que no hi ha cap bri de dubte és que SI ens agraden les vacances de Nadal i sobretot la festivitat de reis, i el perquè és de sentit comú, rebre regals és fascinant potser tan ,com fer-los. Però el que no està dins de la racionalitat és la quantitat amb la que es fa. Ho intentaré explicar.
Sóc consumista de mena i a més, hi crec, és necessari pel funcionament de la oferta-demanda, del llocs de treball, immigració, estabilitat laboral, etc. però sempre dins d’uns límits i uns criteris no només legals sinó ètics i morals que ens marquem com a persones. I aquí és on vull arribar.
Causa: S’acosta el dia de reis, no he tingut temps, marge econòmic, alguna cosa han de tenir, no ho he comentat, la voluntat hi és, publicitat, ‘mira que mono’, la intenció també, .. i això li agradarà....
Conseqüència: Els meus dos fills reben, dues motos iguals per pujar.hi a sobre, tres camions enormes per jugar, dos cotxes per empènyer, Mr. Potato, martingales per pintar els llavis i les ungles, dvd de dibuixos, roba, patins de rodes, tragabolas, la granja i el tractor del ‘Little People’, maletí de metge, i tres bosses de plàstic més.

Quedi clar que agraïm als reis, tot els presents que ens han fet arribar pels nens. I sobretot que aquest punt el tornin a llegir dues o tres vegades però els pares de les criatures ens fem dues preguntes:

a) El patge que ens havia de regalar el traster, per guardar tot això, es deu haver parat a fer una canyeta a la Jonquera i encara no ha arribat, teniu el nº de mòbil?

b) El 2008 i 2009 no té 6 de Gener i tot ha vingut aquest 2007?. o potser és que ens hem tornat una miqueta bojos?

Amb tot això, ahir 7 de Gener no havien començat les rebaixes ni a la Roca ni al Mataró Park, a què esperen? Al 8 a que no hi pugui anar el primer?.
PD- La foto és dels 'Pare Noels' de Estella-Lizarra a Navarra.

15 comentarios:

Mikel dijo...

jasujsaujsajusa molt bo lo del traster... ah! i molt bo tambe lo del recre...

Anónimo dijo...

com a mínim els costumitzen als pare noels, els reis ja se sap que es tornen bojos, sobretot quan passen a casa els avis!
Per cert, cap comentari del partit d'ahir?

Oriol dijo...

ahir va haver-hi lliga? Pacte de no agressió, ok?

Anónimo dijo...

OK. No agressió mútua. El que sí és una agressió és el viacrucis a casa avis, cosins i amics a veure què coi han deixat els reis. I la mulata que vaig demanar? Estarà en el teu traster?

Anónimo dijo...

TEns raó nano, jo encara no tinc nens, però aquests volums de regals, que sovint queden ràpidament en l'oblit, ens l'hauriem de replantejar.

Anónimo dijo...

jajajaj, jo flipo amb les fotos que poses ajjajaj.

Tragaboles, quins records!!! els meus pobres pares amb uns mals de caps!!!

Anónimo dijo...

i no només són els regals! A casa també s'han de guardar les caixes per si quelcom no funciona i s'ha de tornar (cal dir que quan tinguem la criatura se li passarà aquesta mania...espero.)

Anónimo dijo...

Ei Oriol, ja teniu lloc pel traster?

Anónimo dijo...

I roba interior? Et van regalar roba interior? Ho necessito saber per a un estudi de camp...

Anónimo dijo...

No et van deixar una targeta d'una immobiliària?

Oriol dijo...

vei, espero que si!
puji, però lo collonut és que després retornen als llapisos de colors.
candela, faria una broma amb el tragaboles i els mals de caps, però potser encara no és hora.. més cap a la nit. jejeje.
charlie, i el tiquets,
txell, no, que va. Lloc. Hauré de fer tria d'armaris, t'en recordes?
crue - afirmatiu, gallumbus d'aquests que agafen mitja cama Kukuxumusu . Quin en dèus estar preparant?

Oriol dijo...

mestre, a les immobiliaries no les puc ni veure. "Cop de Mall". Per cert, vau rebre un correu meu?

Anónimo dijo...

Pots utilitzar les orelles del mr.potato per acabar de reconstruir el teu "jeto". No m'hi havia fixat mai, però a la foto del blog i tens una certa retirada...

Anónimo dijo...

Són genials els Mr. Potato d'Star Wars, em pixo de riure amb ells. Crec que pels propers reis en demanaré un.

Oriol dijo...

carmenchu, això no ho dius abans del dia 6, ara amb el regalet a la butxaca ja és una altra cosa.
pd40, benvingut a casa. Foten autèntiques "virgueries".