miércoles, 25 de octubre de 2006

Em vaig fent vell, o que?


Ahir a les 22:00 vaig patir una reacció extranya que em va fer plantejar.me moltes coses. Us ho explico si voleu? vale, explico.
Vaig veure l'entrevista a TV3 que li feien a en Josep Piqué i ràpidament ja el vaig catalogar com fa la gran majoria de gent. "Ja està el fachilla a veure que diu."
Osti, poc a poc van anar parlant de tots els temes del programa electoral. Evidentment hi ha coses que no estic d'acord però curiosament hi ha moltes que si. Vol dir que m'estic tornat un tio de dretes-dretes?. He d'anar pentinant.me enrere i deixar.me bigoti.
Em va agradar la honradesa amb la que deia que "....calia tornar , la noblesa a la política...", "...l'abstenció serà alta i ens ha de preocupar.." que "..últimament no, però si que he fet reunions secretes amb les diferents forces polítiques i crec que és bó....".
L'argumentació amb la quàl va desmembrar la gestió del tripartit, destrossant els tres pilars fonamentals sobre el quàl s'havia de consolidar l'anterior govern. Estatut, Reforma electoral i ordenació del territori. Situa les coses a lloc dient, "l'Estatut el tanquen ZP i Mas, ningú del tripartit, ordenació del territori no ho han fet i la reforma electoral tampoc," i remata dient que són coses que no interessen gaire a la població, coi i en part té molt raó. Ningú en parla que la gran majoria de la Indústria marxa, la construcció frena i el turisme cada vegada és més de sangria i botellon.
Després van tocar infraestructures , defensant un cinquè cinturó, ferrocarril, ampliació d'autopistes i carreteres, evidentment van parlar d'immigració i Martorell.
Amb el Piqué em passa com el Xavi del Bar$a, són bons professional i saben a qué juguen i contra qui, però estan en equips equivocats.

10 comentarios:

Txell dijo...

Tot i que em tregui de polleguera, cal reconèixer que és un bon polític (per això va ser ministre... clar que en Clos també ho és... uhmmm :( ) Al PP, el tenen pel pitu del serenu, ja que no combrega del tot amb les seves fatxes ideologies.
És un mal aprofitat
Bon dia Oriol!

Anónimo dijo...

Si Oriol, ets fots vell per moments!
Necessites tractament però ja!

Puji dijo...

Txell no és un mal aprofitat, és un APROFITAT i punto. És bon polític, el que vol dir que és bon actor. Si segueix estant d'estandart a Catalunya d'un partit amb el que no combrega del tot i menjant-se els mocs cada cop que li toquen la cresta és perquè vol, perquè prefereix ser cap de ratolí que cua de gat. tranquil Oriol, no et fas ni vell ni fatxa, només vas aplaudir una bona actuació (perquè va ser bona, no ho nego).

Anónimo dijo...

Un altre cop amb el debat Piqué? Collons, que pesadets!

Oriol, no ets fas gran, Piqué és un bon polític i punt, el que passa és que està en el lloc equivocat, com be dius.

Puji: bona nit i tapa't!

Oriol dijo...

Txell és bastant moderat i això és extrany en un PP.
Núria, gràcies al matitzar per moments, em reconforta.
PUji, el tio és un bon professional com a polític, altra és com a empresari.
Oscar si no fós pesadet no estaria casat amb la churri que estic casat. A vegades funciona, jaja.

Anónimo dijo...

Ei! però que consti que no ets lleig, eh?

Anónimo dijo...

Bones Oriol fins aquest moment no havia comentat res però avui amb la última frase m'has fet riure perque era exactament el que jo pensava Pique = Xavi del Barça son bons però s'han equivocat d'equip !!! Et dono tota la rao del mon !!! Endevant amb el bloc !!!

Oriol dijo...

farlopa, benvingut i gràcies. Quan bufa el vent ratlles a tothom? (broma fàcil i dolenta, I'm sorry).

Anónimo dijo...

El meu nom no prové de les ratlles que et refereixes, la culpa és d'un veí catxondo que tic que es molt catalanista. Nom del bloc : farlopa catalana, xarxa inalambrica : ViscaCatalunya... jeje i això només és una mostra... jeje

Mikel dijo...

Jo estic totalment d´acord que en Pique es un gran gran politic.
Simplement esta pagant l´estrategia del seu partit que gracies a atacar catalunya treu vots a la resat d´Spain