lunes, 13 de noviembre de 2006

La Tinc Espatllada, la TV.


Ja fa temps que em passa, però ahir ho vaig confirmar. La meva tele està espatllada, no se que li passa. Ja fa temps, molt de temps, que no funciona bé. Jo veig imatges d'un partit de futbol i el so és la d'un altre. Curiós però cert. Ahir, sense anar més lluny, veient el Bar$a-Saragossa, a les imatges de la meva tele, es veu un una cleca i posterior recordatori (o sia dos cleques) d'un jugador que es diu Motta a un jugador del Saragossa, i el comentarista diu que no havia vist res, jo que li dic a la costella " ho veus Gemma, no ens va bé la tele", vaig pensar que potser havia estat un fet puntual, però després, a la meva tele, hi ha un robatori de pilota d'un jugador del Saragossa al Saviola, l’àrbitre considera falta i el comentarista també (la jugada acaba amb golàs d'aquell que no recordo el nom) "collons, quina tele més rara que tinc, m'ha passat igual que a la final de güemblei, a la meva tele no era falta". Just fins aquest moment, també va haver.hi un fet a recalcar. Cada vegada que la tocava aquell que porta una cinta de color vermell, aquell que no té gaires dents, sentia com uns xiulets "la gent xiula? no, no, deu ser la meva tele" tot d'una, després que aquest noi fes el gol si que vaig recuperar el so correctament i vaig sentir els aplaudiments i corejar el nom del paio. Aquesta tele està boja.
En fi, estalviarem i n'haurem de comprar una altra.
PD: Al tercer gol,en Saviola, està en fora de joc a totes les teles, oi?

17 comentarios:

Mikel dijo...

Es que desde alla baix on es l´espanyol tot es veu mooolt diferent...i esperat que desde segona encara es veu tot mes raro...

Anónimo dijo...

Què va passar? Va perdre el Barça? No m'enteru de res

Puji dijo...

Xiulets al de la cinta i les dents? Jo estava a l'orinal, i o a tu no et funciona la tele o a mi no em funciona el sonotone, però jo no els vaig sentir.

Txell dijo...

Jo tampoc estic gens per la labor futbolística últimament.
També t'haig de dir que per la programació que foten, més val tenir-la espatllada.
Mierda de lunes!

Anónimo dijo...

Trenco una llança tot i que em dol a favor teu, ahir jo vaig estar al camp i va haver un moment que si que el van xiular, però tot es va convertir gràcies a l'expulsio mal em pesi del Motta. Jo la tele no he vist res però al camp la pell es posava de gallina... jejejeje Que hi farem, per cert que fa un del Espanyol veient bon futbol del Barça, això necessita un aclariment per part teva.

Anónimo dijo...

Oriol, al resum del Gol a Gol van dir textualment: "Saviola controla i marca el tercer gol. Alguns diran que rep en fora de joc, però el Bar$a ja guanyava 2 a 1 i el partit estava sentenciat".

Toma ya, con un par! Visca la imparcialitat de TeVen3!

Motta al paredón.

Anónimo dijo...

És un problema dels periquitos aixó! que tenieu els ulls entelats de l'empat amb la Real i no podeu veure clar el tema... En la meva tele si que es va veure per aixó que el bar$a que dius tu va jugar de collons!
Un gol es un gol, si ho decideix l'arbitre, o no recordeu el de la mà de Déu...

Oriol dijo...

mikel, jo estic tranquil, ara treiem punts de camps complicadissims com el de la REal. (manda güevos):
cruella, el Saragossa no va saber guanyar.
Puji, just abans del segon gol, el pinhos va perdre dues boles seguides al mig camp i per la meva tele es van sentir algun xiulet. (tímid, això si). Puji, per cert, el SEvilla i Saragossa adalt de tot, potser en guanyariem millor la vida fent d'entrenadors que treballant de lo nostre?, t'en recordes qian ho vem parlar a un altre post?
txell, amb això també tens raó. Per cert, A3, va començar la peli del senyor del anells a les 16:00 vaig anara ales 17:00 a veure el palamós, vaig tornar a les 19:.30 i encara la fotien, va deure acabar a les 20:00, almenys.
Farlopa, mirava el Saragossa, ahhh els altres eren els culés?
Oscar, el que penso del espanyol t'ho diré el dia que ens veiguem al camp.
clint, això que dius està clar i si l'entrenador entra al camp quan li expulsen a un jugador, doncs no passa res.

Gerard Agudo dijo...

A la meva tele es veu que ...

Motta es un guarro, cert, però ahir no hauria d'haver estat expulsat.

El gol de saviola és en Fora de joc cert. Vale 2-1.

Zapater, es va carregar a Edmilson i després quasi a Iniesta i va seguir jugant.Només una groga.

La falta a Saviola pot ser no ho era però entrar amb els tacos per endavant a robar una bola pot donar aquesta sensació.(Lo pelat tb va tocar la pilota la setmana pasada i el jugador del valència estarà 3 mesos lesionat).

Per cert l'altre dia no sé quina sèrie era un personatge deia que era del Barça, podeu fer un escrit protestant a la productora dient que voleu igualtat i que hauria de sortir un personatge que fos de l'espanyol.

I tantes altres coses que veig a la tele...que alguns no volen veure.

Puji dijo...

Gerard, el Peris del cor de la ciutat és de l'espanyol, i fins que es va quedar arruinat era soci, així que compensació feta.

Anónimo dijo...

Gerard: si el gol de Saviola era en fora de joc i la falta a Saviola on Ronaldinho va marcar el 2-1 no era falta .............

(fill in the blanks)

Els culés i els merengues esteu tant acostumats a les ajudes arbitrals que foteu fàstig.

Anónimo dijo...

Ja veus Puji, l'únic personatge perico d'una sèrie de TV3 resulta que és el més desgraciat de la història.

Gerard Agudo dijo...

De faltes que no ho són n'hi ha moltes en un partit. Però us podria dir una falta que no era i que van pitar a la frontal de l'àrea del Barça però no se'n parla pq el rival la va fotre a la barrera.

I si ...
I si ...
Si la meva iaia tingués rodes seria una bicicleta.

Txell dijo...

No Oriol! Va acabar a les 9 en punt! Que yo lo vi!!!!!

Modgi dijo...

QUÉ TELE RAFA NO ME JODAS!!!

Anónimo dijo...

Oriol,
segur que era la tele? No eren les ulleres que duies entelades pel neguit? (;->). Potser si la pintessis de vermell i posessis al damnunt una antena blava aniria millor...de bon rotllo, eh? I ànims, que a mi el Valverde em cau bé, el nano.

Oriol dijo...

vei, t'ho juro que era la tele.